chris2busy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 hello! οπου να ναι παντρευομαι και πλεον το τερατακι (σε μεγεθος) pc μου με το corsair 500r case δεν θα ειναι ιδανικο για να το εχω τωρα πλεον συνδεμενο σε τηλεοραση στο καθιστικο.αποφασισα λοιπον να φτιαξω ενα κομψο mini-atx συστηματακι για χρηση ως εξης : -torrent (πολλες ωρες) -αναπαραγωγη ταινιων (συνηθως μεχρι 1080ρ παω) -σερφαρισμα απο τον καναπε απεναντι -skype -γενικη χρηση office αυτο που δεν ξερω ειναι..αν δεν βαλω καρτα γραφικων και το αφησω με αυτην που εχει ι core i5 π.χ , θα την παλευει για αναπαραγωγες 1080ρ ? θα ζεσταινεται (και κατα συνεπεια ζοριζεται) ? θα εχει χωρο να βαλω μεσα τον 60αρη ssd ΚΑΙ τον 2 τερα hdd μεσα?οταν λεμε οτι οι επιδοσεις σε τετοια συστηματα ειναι μειωμενες, ποσο σε σχεση με το τρεχον μου συστημα (s775,q6600,4gb ram, nvidia gtx 650) ?
forgotten Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 γιατι δεν περνεις ενα nuc συστημα? δεν εχουν υψηλη καταναλωση και δουλευουν ικανοποιητικα η αλλη λυση που θα προτεινα ειναι να στησεις ενα i3,ι5 συστημα με t cpu ,υπαρχουν κουτια που φορανε και καρτα γραφικων οπως το coolermaster 120
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το οτι παντρεύεσαι το καταλάβαμε παντως, μετα απο 5-6 θεματα που ανοιξες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα