Basilhs23___ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μου έκαναν δώρο ένα ZTE Blade, είναι το πρώτο μου smartphone και προσπαθώντας να δω κάποια πράγματα και λειτουργίες έχω συναντήσει τα εξής προβλήματα: 1. Συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή με usb, εμφανίστηκαν κάποια αρχεία τα οποία έλεγε οτι ήταν οι usb drivers, τους έκανα install, παρόλα αυτά ο υπολογιστής αδυνατεί να αναγνωρίσει 100% το τηλέφωνο και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή προς το τηλέφωνο, δοκίμασα και κάτι άλλους drivers από το internet αλλά δεν έγινε κάτι. Ποιο συγκεκριμένα εμφανίζει ένα αφαιρούμενο αποθηκευτικό μέσο και στις ιδιότητες λέει οτι είναι το ZTE mass storage, αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω καθόλου. 2. Το κινητό ζητάει να βάλω sd card όταν επιλέγω να ανοίξω την μουσική και τα βίντεο. Η κάρτα μνήμης από το παλιό κινητό που έχω δεν ταιριάζει στο καινούργιο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εσωτερική μνημη του κινητού και να αποθηκεύσω αρχεία μέσα? Τα αρχεία είναι κάτι φωτογραφίες/βίντεο περίπου 7ΜΒ ενω η διαθέσιμη εσωτερική μνήμη περίπου 100MB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα