kogi4ever Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και καλες γιορτες.Εδω και καιρο εχω ενα προβλημα με το router αλλα δεν το εχω αναφερει καθως δεν ειναι και τοσο σημαντικο. Αν εχει περασει καιρος απο τοτε που εκανα restart το router δεν μπορω να εχω προσbαση στην κεντρικη σελιδα του router.Αν ομως κανω restart τ router μπορω να μπω κανονικα στην σελιδα του router.Οταν λεω οτι δεν εχω προσβαση εννοω οτι γραφω την IP του router στον browser και γυριζει για παντα χωρις να εχει καποιο αποτελεσμα.Ναι εχω δοκιμασει να κανω ping στην IP του router απανταει μια χαρα.Μηπως υπαρχει καποια ρυθμισει σαν ασφαλεια η οποιο να μην αφηνει να επισκεφθεις στην σελιδα του router μερα απο μια μερα που εχει γινει restart ή κατι τετοιο;
mafiozoskotsos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα νομίζω πως είσαι σε λάθος κατηγορία γράψε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/29-vdsl-adsl-routers/ και ανέφερε Ποιό ρούτερ ποιό περιηγητή και ποιό λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείς;
kogi4ever Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το router: TP-LINK TD-W8961NBBrowser: Firefox
mafiozoskotsos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις δοκιμάσει με αυτές της διευθύνσεις 192.168.1.1 192.168.0.1 192.168.0.2 192.168.1.254 192.168.0.254 Αν και πάλι δε δουλέψει δώσε καρφωτά διευθύνσεις πάνε εδώ σελίδα 17 για το πως θα το κάνεις http://www.tp-link.com/Resources/document/TD-W8961NB_V2_User_Guide.pdf
kogi4ever Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Οπως λεω και πιο πανω οταν γραφω στο firefox την Ip τοu router μετα που εχω κανει restart το router δουλευει κανονικα.Αν περασει μια ωρα φορτιζει για παντα.Αρα Δεν εχει να κανει με τις IP η IP ειναι μια για το router mou 192.168.1.1
arc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το router σου για κάποιο λόγο κολλάει και μπουκώνει. Αν οι παρακάτω λύσεις δεν λειτουργήσουν (ειναι ανεξάρτητες μεταξύ τους), μαλλον ειναι καιρός να αλλάξεις router. Μια ερώτηση : Όταν δεν μπορείς να μπεις στη σελίδα ρυθμίσεων, μπορείς να κάνεις browsing σε αλλες ιστοσελίδες; Όταν κολλά, δοκίμασε με αλλο browser και δες αν το προβλημα επιμένει Βαζεις καρφωτή Ip στο μηχανημα σου. Βάλε μια μεγαλη Ip (π.χ. αν ξεκινά να δίνει απο 192.168.1.20, βάλε του 192.168.1.100) Κάνε hard reset τον router (συνδετήρας στο αντίστοιχο κουμπάκι για 15 δευτερολεπτα - δεν ειμαι σιγουρος για το χρόνο, δες το manual τι λεει). Εχε υποψει οτι πρέπει να περάσεις πάλι το λογαριασμό Internet. Δες αν εχει βγει νεοτερο firware για το router σου και πέρασε το.
mafiozoskotsos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Reset αν και πάλι κάνει τα ίδια Firmware Update για να μη κάνει τίποτα κάποιο κόλλημα θα είναι μάλλον
infin1tyGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Συνήθως επειδή «μπουκώνουν» το παθαίνουν αυτό τα entry-level router. Η TP-LINK, βέβαια, ισχυρίζεται ότι είναι «security feature» αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουν βάλει τέτοιο feature. (http://forum.tp-link.com/showthread.php?3790-TD-W8961ND-cant-access-router-login-page&p=149870&viewfull=1#post149870)
infin1tyGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Όχι γιατί δεν είναι feature ουσιαστικά. Απλά έχει λίγη μνήμη το router και μετά από αρκετή χρήση αρχίζει να κολλάει.
kogi4ever Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αρα παραμένει έτσι... :/ Οκ ευχαριστω πολύ
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το router:TP-LINK TD-W8961NBBrowser: Firefox πηγα να πω για firmware update αλλα μετα ειδα το ποστ στο θεμα της tp link/ Συνήθως επειδή «μπουκώνουν» το παθαίνουν αυτό τα entry-level router. Η TP-LINK, βέβαια, ισχυρίζεται ότι είναι «security feature» αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουν βάλει τέτοιο feature. (http://forum.tp-link.com/showthread.php?3790-TD-W8961ND-cant-access-router-login-page&p=149870&viewfull=1#post149870) ειναι ελεος αυτο το πραγμα και δεν ισχυει σε ολα τα ρουτερ.σε repeater πχ δεν εχω τετοιο θεμα.μου βγαινει κανονικα το Login screen. Υπάρχει τροπος απανεργοποιησης; οπως γραφει και στο Post Sorry that at this moment we don't have a plan to disable this security mechanism and there is no other way to disable it. ακυρο τελειως μονο security issue δεν θα το λεγες αυτο και παιζει να μην το κανει καμια εταιρεια.οπως και σε καποια αν δεν κανει log out ο ενας χρηστης δεν αφηνει αλλον να μπει.παντως firmware update ριξτου προληπτικα για αλλους λογους. καποιος γραφει αυτο On its web interface, go to Access Management---UPnP, choose Deactivated and Save. Now test if it still happens αλλα το Upnp ειναι ασχετο με αυτο και 2 ατομα λενε οτι δεν παιζει. επισης οσο και να μπουκωνε θα πρεπε να την ανοιξει την σελιδα εστω με καθυστερηση οπως κανει καμια φορα σε ενα thomson v8 που εχω που αμα το ζοριζω εχει εναμικρο delay στο ανοιγμα της σελιδας. βλακεια κινηση της tp link.αμα ειναι να το κλεινει τοτε να μην εχει στοιχεια το ρουτερ στο login.υποτιθεται οτι βαζεις στοιχεια για να μπαινει μονο αυτος που θελει μεσα αλλα να μπαινει οποτε θελει και οχι να πρεπει να κανει restart.που να θελει καποιος να κανει δοκιμες και να πρεπει να κανει Reboot καθε φορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα