Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση, αλλα απεκλεισα τις lg γιατι λογω ips panel και ειναι και sony w805 επισης καλη επιλογη....πολυ μπερδεμα.

Sent from my U9200 using Insomnia

Δημοσ.

<blockquote class="ipsBlockquote"><p>

Η 815 θα ελεγα εγω που ειναι 600Hz..

<p>Ασε την ειδα κ ειναι τουμπανο οπως τα λες. Τα hz ειναι 100 πραγματικα κ στις δυο παντως αλλα αφου κοστιζουν το ιδιο why not. Εχουν κ αλλο χρωμα νομιζω σκουρο η 805 ασημι η 815. Το θεμα ειναι αν η samsung ειναι καλυτερο μοντελο....

Δημοσ.

Το πρώτο "πρόβλημα" που πρέπει να λύσεις είναι αν όντως χρειάζεσαι IPS ή όχι. Αν οι γωνίες παρακολούθησης είναι μεγάλες τότε το IPS ενδύκνειται, αν πάλι θα βλέπεις τηλεόραση κάθετα ή σχεδόν κάθετα τότε πας σε μη IPS. Μετά αποφασίζεις για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πάντως, βάσει τιμών αυτή την περίοδο η Η6200 είναι η πιο value for money.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Το πρώτο "πρόβλημα" που πρέπει να λύσεις είναι αν <u>όντως</u> χρειάζεσαι IPS ή όχι. Αν οι γωνίες παρακολούθησης είναι μεγάλες τότε το IPS ενδύκνειται, αν πάλι θα βλέπεις τηλεόραση κάθετα ή σχεδόν κάθετα τότε πας σε μη IPS. Μετά αποφασίζεις για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πάντως, βάσει τιμών αυτή την περίοδο η Η6200 είναι η πιο value for money.</p>

Γιατι το λες αυτο η 6500 δεν ειναι στην τιμη του media; Η 6500 σε σχεση με την 6200 τι διαφορα εχει;

Δημοσ.

Είναι η ίδια τηλεόραση μαζί με twin tuner και magic remote. Αν θεωρείς ότι τα χρειάζεσαι και θα τα χρησιμοποιήσεις τότε οκ τα +100 ευρώ θα πιάσουν τόπο.

Δημοσ.

<p>Είναι η ίδια τηλεόραση μαζί με twin tuner και magic remote. Αν θεωρείς ότι τα χρειάζεσαι και θα τα χρησιμοποιήσεις τότε οκ τα +100 ευρώ θα πιάσουν τόπο.</p>

Τι λες ρε φιλε κ μενα ο πωλητης μου την απεκλεισε εξαρχης λεγοντας πως ειναι πολυ υποδεεστερο μοντελο κ να μην ασχοληθω καν. Νομιζα υπαρχει διαφορα σε επεξεργαστη. Anyway ευχαριστω πολυ, συντομα θα γινει η επιλογη.

Δημοσ.

Παιδια οπως εχω ξαναπει,τερμα πια το αστειο με τον μυθο "γωνια παρακολουθησης".Οποιος εχει tv samsung ή αλλη μαρκα με auo ή pls πανελ ας παει να κατσει τελειως πλαγια και μετα ας ερθει να μας πει για αλλοιωση...

Δεν υπαρχει απο οποια γωνια και αν βλεπεις ,τεσσερεις σαμσουνγκ εχω-παω και τελειως πλαι αμα ειναι .

Δημοσ.

Για να καταλαβω κατι..

Με IPS οθονη χανουμε σε κατι αλλο?Πχ αναλυση κτλ?

Εγω δεν εχω τιποτα τρελες γωνιες θεασης αρα δεν νομιζω να μου ειναι τοσο χρησιμο..

Δημοσ.

Όχι δεν χάνεις σε ανάλυση αλλά σε αντίθεση, ποιότητα μαύρου και χρόνο απόκρισης. Αν δεν χρειάζεσαι όπως λες τρελές γωνίες θέασης τότε ακόμη καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια οπως εχω ξαναπει,τερμα πια το αστειο με τον μυθο "γωνια παρακολουθησης".Οποιος εχει tv samsung ή αλλη μαρκα με auo ή pls πανελ ας παει να κατσει τελειως πλαγια και μετα ας ερθει να μας πει για αλλοιωση...

Δεν υπαρχει απο οποια γωνια και αν βλεπεις ,τεσσερεις σαμσουνγκ εχω-παω και τελειως πλαι αμα ειναι .

Υπάρχει..Απλώς το μαύρο στις ips είναι ξεθωριαζέ..

Δες το review video της h6400 που την συγκρίνει με αλλες..στο 02:00 συγκρίνει τις γωνίες θέασης:

Δημοσ.

πλακα μας κανεις ,δε βλεπω στις δικιες μου τηλεορασεις,θα κατσω να δω review...μια χαρα κανω τα πειραματα κι εγω.

Εννοειται οτι το μαυρο σε ips ειναι οπως το χαρακτηρισες.

Δημοσ.

6200 στα 800ευρω ειναι πολυ τιμια παντως.

επισης η 6400-6500 πρεπει να δινουν μαζι και 3δ γυαλια, που η 6200 δεν εχει.

και αν εχεις και καρτα alpha bank bonus την παιρνεις 800 ευρω (την 55Η6200) απο κωτσοβολο και σου κανουν δωρο ταμπλετ samsung (+20.000 ποντους).

οτι καλυτερο σε προσφορα νομιζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6200 στα 800ευρω ειναι πολυ τιμια παντως.

επισης η 6400-6500 πρεπει να δινουν μαζι και 3δ γυαλια, που η 6200 δεν εχει.

και αν εχεις και καρτα alpha bank bonus την παιρνεις 800 ευρω (την 55Η6200) απο κωτσοβολο και σου κανουν δωρο ταμπλετ samsung (+20.000 ποντους).

οτι καλυτερο σε προσφορα νομιζω.

Καλη χρονια σε ολους με υγεια. Μια ερωτηση η alpha bonus card πρεπει να ειναι πιστωτικη ή κ χρεωστικη ειναι κομπλε;

Sent from my U9200 using InsomniaΤελικα πιστωτικη θελει μιλησα με τις πληροφοριες

Επεξ/σία από moses

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...