Tragic! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι ρε μάγκες αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. ειμαι ο μόνος που πιστεύει ότι συσκευές τύπου mini πρέπει να σταματήσουν κυκλοφορία;; Μόνη συσκευή με περικομμενα χαρακτηριστικά και τιμή που πραγματικά αξίζει είναι το Note3 Neo. Οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται για τον κουβά. Πχ δεν τίθεται σύγκριση G2 vs g3 mini ή S4 vs S5 mini. Σκοπός της mini έκδοσης είναι ο συμβιβασμός και η κάλυψη του χασματος ανάμεσα σε g2 & g3 ας πούμε. Τώρα μοιάζει με g2mini αυτό που βγαλανε. Για το S5mini περιττό να αναφερθώ.. Όπως και για τα υπόλοιπα 3746758392084839204893858384758394839579384847758485 ανούσια μοντέλα της Samsung που υπάρχουν μονο για να καλύπτουν δέκα δέκα τις σελίδες στα Σκρουτζομαγαζα. 2
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Οταν οι τιμες των mini ειναι στα 170-200€ και το LG G2 στα 250-270€ τοτε το LG G2 ειναι καλυτερη επιλογη. Οι mini εκδοσεις ειναι ακριβες για αυτα που προσφερουν με αυτα τα χαρακτηριστικα. 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Και εγω αυτο σκεφτομουν να παρω αλλα δεν εχει sd και του λειπουν καποια features, flash player.υποστηριζει ? Γτ ειχα διαβασει το huawei υποστηριζει ειναι αναλόγως τις ανάγκες σου , όταν ήρθε η ώρα να το παραγγείλω δίσταζα λόγο sd , τελικά το πήρα και χαίρομαι γιαυτό! κινητάρα απο τις λίγες. Εχω μέσα 2-3 μεγάλα games (online rpg) που παίζω καθημερινά και κανα 2-3 τη φορά που τα δοκιμάζω και αν δεν μου κάνουν κούκου τρώνε uninstal. Εχω καμια 100ριά τραγούδια που τα εναλλάσσω και βγάζω αρκετές φωτογραφίες και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα χώρου. Για την ακρίβεια δεν νομίζω να έχει φτάσει ποτέ κάτω απο 50% . Βέβαια δεν βγάζω 50 φωτογραφίες και να τις αφήσω να πιάνουν χώρο για καιρό , κάποια στιγμή τις αδειάζω στον φάκελο που κρατάω αρχείο στο pc και ειναι θέμα ελάχιστων λεπτών . προσωπικά την έχω καταβρεί και μάλιστα είχε μέσα και ενα προγραμματάκι που λέγεται clean master το οποίο υπάρχει και στο store. Οπότε μου έχει επιλογή να σταματήσει οτι εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο οταν ανοίγει το κινητό και προς έκπληξη μου δεν ξαναρχίζουν! ελευθερώνει ram κάθε φορά που θέλω να τρέξω ενα παιχνίδι για να το boostάρει και κάθε φορά είμαι με 1-1,κάτι gb ram free με το κινητό φορτωμένο με ότι μπορείς να φανταστείς. Ολα smooth μέχρι αηδίας , ακόμα και τα ποιο βαριά games. Σε περίπτωση overheat (έτυχε να είμαι σε δωμάτιο με καλοριφέρ full και έκανε τρελή ζέστη) μετά απο πολύ ώρα gaming σε βαρύ παιχνίδι έχει επιλογή να το coolάρει κλείνωντας ότι εφαρμογή το υπερθερμαίνει. Μου κάνει τρελή εντύπωση όλο αυτό μιας και το sole δεν λειτουργούσε έτσι , ήταν λες και βρισκόταν μονίμος σε λούπα , έκλεινες κάτι ξανάρχιζε. Δεν στο γράφω για + του συγκεκριμένου κινητού γιατι σίγουρα θα έχει να κάνει με την νέα έκδοση android η όλη διαφορά αλλα απλά το αναφέρω μπας και το δει κανένας άλλος και επωφεληθεί. τέλος μην κάνεις καμια πατάτα και πάρεις οτιδήποτε "mini" σε τέτοιο price range, έλεος , μην πετάξεις τα λεφτά σου ......... πάρε το καλύτερο που μπορείς να πάρεις και keep in mind οτι το όνομα "g3" στην mini έκδοση ειναι καθαρά marketing . 2
Pawnzfudger Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Και εγω αυτο σκεφτομουν να παρω αλλα δεν εχει sd και του λειπουν καποια features, flash player.υποστηριζει ? Γτ ειχα διαβασει το huawei υποστηριζει ειναι αναλόγως τις ανάγκες σου , όταν ήρθε η ώρα να το παραγγείλω δίσταζα λόγο sd , τελικά το πήρα και χαίρομαι γιαυτό!κινητάρα απο τις λίγες. Εχω μέσα 2-3 μεγάλα games (online rpg) που παίζω καθημερινά και κανα 2-3 τη φορά που τα δοκιμάζω και αν δεν μου κάνουν κούκου τρώνε uninstal. Εχω καμια 100ριά τραγούδια που τα εναλλάσσω και βγάζω αρκετές φωτογραφίες και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα χώρου. Για την ακρίβεια δεν νομίζω να έχει φτάσει ποτέ κάτω απο 50% . Βέβαια δεν βγάζω 50 φωτογραφίες και να τις αφήσω να πιάνουν χώρο για καιρό , κάποια στιγμή τις αδειάζω στον φάκελο που κρατάω αρχείο στο pc και ειναι θέμα ελάχιστων λεπτών . προσωπικά την έχω καταβρεί και μάλιστα είχε μέσα και ενα προγραμματάκι που λέγεται clean master το οποίο υπάρχει και στο store. Οπότε μου έχει επιλογή να σταματήσει οτι εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο οταν ανοίγει το κινητό και προς έκπληξη μου δεν ξαναρχίζουν! ελευθερώνει ram κάθε φορά που θέλω να τρέξω ενα παιχνίδι για να το boostάρει και κάθε φορά είμαι με 1-1,κάτι gb ram free με το κινητό φορτωμένο με ότι μπορείς να φανταστείς. Ολα smooth μέχρι αηδίας , ακόμα και τα ποιο βαριά games. Σε περίπτωση overheat (έτυχε να είμαι σε δωμάτιο με καλοριφέρ full και έκανε τρελή ζέστη) μετά απο πολύ ώρα gaming σε βαρύ παιχνίδι έχει επιλογή να το coolάρει κλείνωντας ότι εφαρμογή το υπερθερμαίνει. Μου κάνει τρελή εντύπωση όλο αυτό μιας και το sole δεν λειτουργούσε έτσι , ήταν λες και βρισκόταν μονίμος σε λούπα , έκλεινες κάτι ξανάρχιζε. Δεν στο γράφω για + του συγκεκριμένου κινητού γιατι σίγουρα θα έχει να κάνει με την νέα έκδοση android η όλη διαφορά αλλα απλά το αναφέρω μπας και το δει κανένας άλλος και επωφεληθεί. τέλος μην κάνεις καμια πατάτα και πάρεις οτιδήποτε "mini" σε τέτοιο price range, έλεος , μην πετάξεις τα λεφτά σου ......... πάρε το καλύτερο που μπορείς να πάρεις και keep in mind οτι το όνομα "g3" στην mini έκδοση ειναι καθαρά marketing . Μου αρεσε το παθος στο σχολιο σου. Εμενα μου εκανε εντυπωση η καμερα του κυριως. Ημουν σε χωρο αρκετα σκοτεινο και εβγαζε πλ φωτεινες φωτογραφιες! Αυτο θα παρω σε εκδοση.16gb και δεν θα εχω καθολου προβλημα! Ουτως η αλλως τοσο καιρο ειχα το iPhone 3gs 8gb Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App 2
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ως power user επέλεξα G2, δεν το μετάνιωσα και επιτέλους θα αξιοποιήσω κάτι 50 γιγα cloud storage που έχω ανεβάζοντας φώτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα