Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>πανε να τα δεις απο κοντα να δεις ποιο σου κανει ποιο πολυ κλικ! δες απο κοντα το G2 και το huwaei p7 και το s4</p>

Να πω την αληθεια ειδα απο κοντα το huawei p7 και σαν κατασκευη το.βρηκα.πλ ψευτικο. Το g2 ηταν αρκετα καλο αλλα με χαλανε λιγο τα κουμπια απο πισω γτ ενας φιλος μ το εχει σε θηκη και ειναι πλ δυσκολο να τα πατησεις ασχετα.που δεν μπορω να βαλω sd. Το s4 ειναι καλο~ αλλα οχι τοσο δυνατο οσο τα αλλα 2 καθως ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο... :/ και ειναι και 10-30 ευρο πιο ακριβο...

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω εδω και λιγο καιρο για το καλυτερο κινητο σε αυτην την τιμη και δεν μπορω να αποφασισω... Απο την μικρη ερευνα που εκανα μ αρεσαν το lg g2, huawei ascend p7, samsung galaxy s4 και huawei honor 6 αλλα δεν το βρισκω Ελλαδα το honor 6... Εσεις πιο προτεινετε ?

Αν μπορεις να παρεις απο κινα το Honor 6 ειναι εκπληκτικη συσκευη και εχει πανω του τα παντα ολα χωρις να λειπει τιποτα και σαφεστατα ειναι ανωτερη απο τις υπολοιπες που εχεις εδω στη λιστα καθως προκειται για συγχρονη high end συσκευη.

Αν παλι δεν θελεις να μπλεξεις με Κινα τοτε G2 και P7 ειναι οι καλυτερες επιλογες σου και η καθε μια για το δικο της λογο. Η προσωπικη μου αποψη ειναι το P7 γιατι οπως και να το κανουμε η ποιοτητα κατασκευης και αισθησης στο χερι για εμενα παιζει ρολο και ας μην ειναι τοσο γρηγορη συσκευη οσο το G2 (αλλα ειναι πολυ γρηγορη ετσι και αλλιως). Εχει επισης θυρα micro-SD αν σε ενδιαφερει και το UI του ειναι παρα πολυ ομορφο και χρηστικο (υποκειμενικο αυτο ξερω). 

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω εδω και λιγο καιρο για το καλυτερο κινητο σε αυτην την τιμη και δεν μπορω να αποφασισω... Απο την μικρη ερευνα που εκανα μ αρεσαν το lg g2, huawei ascend p7, samsung galaxy s4 και huawei honor 6 αλλα δεν το βρισκω Ελλαδα το honor 6... Εσεις πιο προτεινετε ?

Αν μπορεις να παρεις απο κινα το Honor 6 ειναι εκπληκτικη συσκευη και εχει πανω του τα παντα ολα χωρις να λειπει τιποτα και σαφεστατα ειναι ανωτερη απο τις υπολοιπες που εχεις εδω στη λιστα καθως προκειται για συγχρονη high end συσκευη.

Αν παλι δεν θελεις να μπλεξεις με Κινα τοτε G2 και P7 ειναι οι καλυτερες επιλογες σου και η καθε μια για το δικο της λογο. Η προσωπικη μου αποψη ειναι το P7 γιατι οπως και να το κανουμε η ποιοτητα κατασκευης και αισθησης στο χερι για εμενα παιζει ρολο και ας μην ειναι τοσο γρηγορη συσκευη οσο το G2 (αλλα ειναι πολυ γρηγορη ετσι και αλλιως). Εχει επισης θυρα micro-SD αν σε ενδιαφερει και το UI του ειναι παρα πολυ ομορφο και χρηστικο (υποκειμενικο αυτο ξερω). 

Το p7 εχει πολλους αισθητηρες ?Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις z2 στα 330€?

Ειμαι ηδη εκτος budget.δεν μπορω να το ανεβασω κιαλλο....

Δημοσ.

Δεν υπερβαίνει τα 300 λέει και απο z2 σε g3 πάμε και απο g3 σε z4. Να προτείνω κάτι χωρίς να παίρνω το budget και να τσονταρω πενηνταρικα:

Πάρε το g2 σε αυτά τα λεφτά.

Μονο απο 300 τον πηγατε στα 400 και στην επόμενη σελιδα θα δουμε Note4 vs iPhone 6 plus.

• Like 4
Δημοσ.

Μια ξαδέρφη μου ο άντρας της και ο ένας της γιος έχουν το S4, ο άλλος το Z2, η κόρη της το Note 3. Αυτή είχε το sony sola, και το έφερε η κουβέντα μου λέει ψάχνω κινητό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν το Moto G σκεφτόμενος πως δεν ήθελε να σκάσει πολλά. Μου λέει είμαι διατεθειμένη να ξοδέψω, και μάλλον θα πάρω το S4. Της λέω δες και το G2.

Την επόμενη μέρα μετά από οικογενειακό συμβούλιο με παίρνει τηλ, και μου λέει σε ευχαριστώ που μου υπέδειξες το G2, αυτό θα πάρω. Πως και έτσι τις λέω; έχει ράδιο! Ε πάρτο και εσύ ρε αγόρι μου να ησυχάσουμε και εμείς :)

• Like 1
Δημοσ.

Μια ξαδέρφη μου ο άντρας της και ο ένας της γιος έχουν το S4, ο άλλος το Z2, η κόρη της το Note 3. Αυτή είχε το sony sola, και το έφερε η κουβέντα μου λέει ψάχνω κινητό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν το Moto G σκεφτόμενος πως δεν ήθελε να σκάσει πολλά. Μου λέει είμαι διατεθειμένη να ξοδέψω, και μάλλον θα πάρω το S4. Της λέω δες και το G2.

Την επόμενη μέρα μετά από οικογενειακό συμβούλιο με παίρνει τηλ, και μου λέει σε ευχαριστώ που μου υπέδειξες το G2, αυτό θα πάρω. Πως και έτσι τις λέω; έχει ράδιο! Ε πάρτο και εσύ ρε αγόρι μου να ησυχάσουμε και εμείς :)

Θέλει αισθητήρες το παλικάρι που θες να ησυχασεις κιόλα.

Σιγά μη σε αφήσει.

Δημοσ.

Δεν υπερβαίνει τα 300 λέει και απο z2 σε g3 πάμε και απο g3 σε z4. Να προτείνω κάτι χωρίς να παίρνω το budget και να τσονταρω πενηνταρικα:<br>

Πάρε το g2 σε αυτά τα λεφτά.<br><br>

Μονο απο 300 τον πηγατε στα 400 και στην επόμενη σελιδα θα δουμε Note4 vs iPhone 6 plus.

Χαχαχα. Ακριβως οπως το ειπες! :')

<p>Μια ξαδέρφη μου ο άντρας της και ο ένας της γιος έχουν το S4, ο άλλος το Z2, η κόρη της το Note 3. Αυτή είχε το sony sola, και το έφερε η κουβέντα μου λέει ψάχνω κινητό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν το Moto G σκεφτόμενος πως δεν ήθελε να σκάσει πολλά. Μου λέει είμαι διατεθειμένη να ξοδέψω, και μάλλον θα πάρω το S4. Της λέω δες και το G2.<br><br>

Την επόμενη μέρα μετά από οικογενειακό συμβούλιο με παίρνει τηλ, και μου λέει σε ευχαριστώ που μου υπέδειξες το G2, αυτό θα πάρω. Πως και έτσι τις λέω; έχει ράδιο! Ε πάρτο και εσύ ρε αγόρι μου να ησυχάσουμε και εμείς :)</p>

Τελικα λεω να παρω το g3 mini γτ σε οποιον ρωτησα αν αξιζει 1080p αναλυση σε τοσο μικρη οθονη μου ειπαν οχι...

Δημοσ.

Τελικα λεω να παρω το g3 mini γτ σε οποιον ρωτησα αν αξιζει 1080p αναλυση σε τοσο μικρη οθονη μου ειπαν οχι...

H οθόνη του G2 είναι σαφώς ανώτερη του G3 mini μην γελιέσαι, και σαν τηλέφωνο σαφώς καλύτερο. Το πιο σημαντικό είναι πως θα πάρει και το lollipop που η μεγαλύτερη αλλαγή που φέρνει είναι στην μηχανή λειτουργίας από Davlik σε ART. Αν σε ενοχλεί το μέγεθος οθόνης οκ πήγαινε σε κάτι μικρότερο. Αν όμως δεν έχεις τέτοιο θέμα μην κάνεις τσιγκουνιές, το τηλ θα συνεχίσει να είναι πολύ καλό για τα επόμενα 2 χρόνια.

Δημοσ.

H οθόνη του G2 είναι σαφώς ανώτερη του G3 mini μην γελιέσαι, και σαν τηλέφωνο σαφώς καλύτερο. Το πιο σημαντικό είναι πως θα πάρει και το lollipop που η μεγαλύτερη αλλαγή που φέρνει είναι στην μηχανή λειτουργίας από Davlik σε ART. Αν σε ενοχλεί το μέγεθος οθόνης οκ πήγαινε σε κάτι μικρότερο. Αν όμως δεν έχεις τέτοιο θέμα μην κάνεις τσιγκουνιές, το τηλ θα συνεχίσει να είναι πολύ καλό για τα επόμενα 2 χρόνια.
Μα υπαρχει λογος να εχω 1080p ? Ασχετα που καθαρα design το g3 mini ειναι κλασεις ανωτερο. Ειδικα το κουμπι πισω... Μου φαινεται πως ειναι φτιαγμενο απο καλυτερο υλικο ...Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Μα υπαρχει λογος να εχω 1080p ? Ασχετα που καθαρα design το g3 mini ειναι κλασεις ανωτερο. Ειδικα το κουμπι πισω... Μου φαινεται πως ειναι φτιαγμενο απο καλυτερο υλικο ...Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

Ακόμα και αν δεν βρίσκεις λόγους για 1080, υπάρχουν άπειροι λόγοι για να προτιμήσεις το G2 όπως η ταχύτητα η κάμερα, ο χώρος αποθήκευσης, και η κάμερα.

Αφού μάλλον πέφτεις κατηγορία τότε κοίτα το Moto G, και το λέει κάτοχος του G3.

Δημοσ.

Tα 1080p σε τέτοια οθόνη δεν έχουν νόημα μόνο όταν δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια συσκευή. Το G2 είναι σαφώς ανώτερο από το G3 mini και δεν έχει να κάνει μόνο με την οθόνη του. Μ' αρέσουν πολύ όσοι δίνουν τέτοιες συμβουλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...