Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη μπερδεύετε αυτά που "δείχνουμε" στο facebook μ' αυτά που λέμε στα προσωπικά μας μηνύματα.....
Σ' αυτά που δείχνουμε δημόσια σαφώς και δεν γίνεται να κλαφτούμε, όμως τα προσωπικά μηνύματα είναι αλλιώς...

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη μπερδεύετε αυτά που "δείχνουμε" στο facebook μ' αυτά που λέμε στα προσωπικά μας μηνύματα.....

Σ' αυτά που δείχνουμε δημόσια σαφώς και δεν γίνεται να κλαφτούμε, όμως τα προσωπικά μηνύματα είναι αλλιώς...

Για το facebook φίλε μου προσωπικά σημαίνει να μην τα βλέπουν οι άλλοι, όχι το ίδιο.

Δημοσ.
Είμαι καθαρός και δεν εχω να φοβηθω τίποτα ας μου σαρώσουν τα μηνύματα....ας δουνε και με ποιους μιλαω και τι λέω... και τι έγινε; Η δεν το κάνουν ήδη..

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι καθαρός και δεν εχω να φοβηθω τίποτα ας μου σαρώσουν τα μηνύματα....ας δουνε και με ποιους μιλαω και τι λέω... και τι έγινε; Η δεν το κάνουν ήδη..

Να μείνεις και σε ένα σπίτι με διάφανους τοίχους τότε, να βλέπουν όλοι ανά πάσα στιγμή τι κάνεις. Εφόσον δεν έχεις να κρύψεις τίποτα δηλαδή...

• Like 13
Δημοσ.

Απλα τα πραγματα οποιος δεν γουσταρει να τον παρακολουθουν σβηνει το fb η δεν δημιουργει καν λογαριασμο.Επισης μπορει οπως εγω να βαλει ενα δυο φωτο μεσα να σχολιαζει μονο να βλεπει κανα βινεακι και να μην εχει ομαδες και προιοντα που του αρεσουν αντε να παιζει και κανα παιχνιδακι.Αλλιως καλα σας κανουν και σας ξεβρακωνουν.Εδω κατι μυαλα κανουν backup με icloud προσωπικες τους στιγμες και μετα λεει γιατι κλαπηκαν.Στο internet τα ανεβασες μωρη οι πειρασμοι για χακερ ειναι πολλοι,καντα backup σε εναν εξωτερικο να μην τα βρει ουτε το fbi αλλα τι λεω αυτα ειναι θεωρια της σχετικοτητας για μερικους<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες και δεν έχουν συμφωνήσει ήδη με τους όρους χρήσης. Μάλλον μύρισαν χρήμα και είπαν μήπως βγάλουν τίποτα.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Να μείνεις και σε ένα σπίτι με διάφανους τοίχους τότε, να βλέπουν όλοι ανά πάσα στιγμή τι κάνεις. Εφόσον δεν έχεις να κρύψεις τίποτα δηλαδή...

Μπραβο, πολυ καλη η αναλογια...not. Αμα δεν γουσταρεις να διαβαζουν τα μνματα σου να μην εχεις fb ;). Απλα πραματα. Το οτι δεν εχω να κρυψω κατι στα μνματα μου, η οτι τα μνματα που στελνω δεν με ενδιαφερει να τα δει καποιος δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με τους "διαφανους τοιχους" του σπιτιου, εκτος και αν και εκει ειχαμε την επιλογη να τους κανουμε αδιαφανους κατα βουληση. Αν ναι, τοτε ευχαριστως, αμα μου πληρωσεις για τους εν λογω τοιχους be my guest

• Like 1
Δημοσ.

Αν νομίζεις οτι τα προσωπικά σου μηνύματα στο FB (ή οπουδήποτε αλλού) είναι προσωπικά τότε πρέπει να ζείς σε σπηλιά τον τελευταίο χρόνο...

Αυτό δεν δίνει την δυνατότητα στον καθένα να ψαχουλεύει την ζωή μας . Δημοσιεύουμε αυτά που θέλουμε να φαίνονται. τα προσωπικά μηνήματα είναι προσωπικά για αυτό λέγονται και έτσι . Με την δική σου λογική περνάνε ότι νόμους θέλουν και κλαίμε μετά . 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εδώ δεν μπορείτε να κρύψετε το όνομά σας στο FB, στα προσωπικά μηνύματα κολλήσατε; προφανώς και χρησιμοποιούνται για στοχευμένη διαφήμιση και παρακολούθηση.  Είναι ο επόμενος λόγος για τον οποίων υποψιάζομαι ότι μου κλείσανε 5 λογαριασμούς λόγο ψεύτικου ονόματος.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει χασει πλεον τον κόσμο του, το προφίλ μου ήθελε αναγκαστικα να το κανει σελιδα και τελικα το παρατούν...

Δημοσ.

Μετά το Facebook βλέπω να παίρνει σειρά το Youtube, εδώ και καιρό διστάζει να κάνει τελείως υποχρεωτικό το αληθινό όνομα και αληθινές διευθύνσεις-τηλέφωνα κλπ. αλλά νομίζω ότι μάλλον δε θα κρατηθεί για πολύ ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...