Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε OTE connex 3 χρονια... Σκεφτομαι να κανω ανανεωση συμβολαιου ομως ενα καλο πακετο 24αρι ιντερνετ, full pack τηλεροραση και απεριοριστο σταθερο παμε στα 110 το διμηνο..

Κοιταξα ενα ιδιο προγραμμα παλι απο τον ΟΤΕ μονο αντι για 24αρι να ειναι 4αρι ιντερνετ το λιγοτερο αν δεν κανω λαθος ειναι στα 90 ευρω το διμηνο.

Γνωριζει καποιος αλλη εταιρια που να αξιζει να κανω συμβολαιο για 1-2 χρονια οπου περιλαμβανει αυτα τα 3 πακετα? Το ιντερνετ δεν με απασχολει και τοσο με ενα 4αρι μια χαρα βολευει αρκει να πεφτει κατω απο 90 ευρω που δινει ο ΟΤΕ.

Ψαχνω στο google αλλα για hol ακουω οτι εχει χαλια συνδεση ιντετρνετ για cyta δεν γνωριζω αν αξιζει καν.

Δημοσ.

Και έχεις στη 2άρα iptv;; Στη hol που είμαι εγω με 5,5 είμαι στο όριο του να βλέπω iptv χωρίς παγώματα - το οποίο όριο σύμφωνα με την hol είναι το 6.

Δημοσ.

Και έχεις στη 2άρα iptv;; Στη hol που είμαι εγω με 5,5 είμαι στο όριο του να βλέπω iptv χωρίς παγώματα - το οποίο όριο σύμφωνα με την hol είναι το 6.

Δεν είπε αυτό. Είπε ότι τώρα έχει adsl στα 2 και ενδιαφέρεται να βάλει νεο πακέτο με iptv. Με 2 δεν παίζει η iptv. Η iptv απαιτεί 4mbps για να παίξει

Δημοσ.

Ακριβως. Θελω να κανω συμβολαιο με 4αρα συνδεση.

Επισης χρειαζομαι καναλια full pack λογο οτι θελω να βλεπω και ποδοσφαιρο αλλα και cinema.

Και απεριοριστο σταθερο.

Κι ετσι ψαχνομαι μηπως... λεω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σαν τιμη.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά

Καταρχάς το παλικάρι λέει για full-pack τηλεόραση. Ο ΟΤΕ δίνει τα κανάλια, είτε δορυφορικά είτε IPTV. Μπορεί να επιλέξει δορυφορικά για να μην χάνει ταχύτητα(από την 24άρα) και εννοείται σε περίπτωση βλάβης της τηλ. γραμμής δεν έχει και tv

Για την IPTV:

Από ότι γνωρίζω η iptv θέλει 6Mbit για να παίξει.Αν ο vasilis1818 βάλει 4Mbit συμβόλαιο, και η γραμμή του βγάζει π.χ. 12Mbit, τα 6Mbit που χρειάζεται η IPTV θα τα τραβήξει από το υπόλοιπο της γραμμής(12-4=8Mbit για να δουλέψει η iptv)

Δημοσ.

Η IPTV χρειάζεται 450 με 480 kb/s για να παίξει. Και στο λέω με σιγουριά καθώς έχω Vdsl με iptv και έχω κάνει μετρήση στη διακίνηση data στη γραμμή απο την πόρτα στο Dslam

Δημοσ.

Η IPTV χρειάζεται 450 με 480 kb/s για να παίξει. Και στο λέω με σιγουριά καθώς έχω Vdsl με iptv και έχω κάνει μετρήση στη διακίνηση data στη γραμμή απο την πόρτα στο Dslam

Οκ. Το δέχομαι, δεν έχω λόγο να αμφιβάλω

Για να μην βγαίνουμε off-topic, OTE, FORTHNET= δορυφορικό.  HOL,CYTA= iptv. Στην cyta  λιγότερα κανάλια, προς το παρόν. Το μηχανάκι που δίνουν είναι  και ψηφιακός δέκτης mpeg4 για τα επίγεια.

Τώρα για αυτό που λέει ο Βασίλης στο πρώτο ποστ: 

"Ψαχνω στο google αλλα για hol ακουω οτι εχει χαλια συνδεση ιντετρνετ"

πάμε πάλι στα θεωριτικά για την ποιότητα της γραμμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...