Galadian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα πριν από μισό μηνα αγόρασα μια samsung smart tv 46 και στο κατάστημα μου είπαν πως μπορώ να βλέπω live streaming η ερώτηση λοιπόν.. πως μπορώ να βλέπω από το γαμάτο η κάποιο άλλο site σαν αυτό; χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως εννοούσαν streaming μέσω PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galadian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 όχι εννοώ όπως βλέπω στο pc ταινία έτσι να τις βλέπω και στην tv! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εμείς να σε βοηθήσουμε αλλά οχι στα τυφλά. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το κατάστημα και τον πωλητη να τον ρωτήσεις τι εννοούσε; Μετά εδώ ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να έχει ενσωματωμένα τα codecs για να γίνει αυτό ή flash player. Για δώσε μοντέλο της TV! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galadian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 αυτό με το flash player μου το είπε επίσης μου είπε πως δεν ξέρει αν το Γαμάτο υποστηρίζει αλλα μου είπε κάποιο άλλο site που δεν θυμάμαι... η tv είναι η παρακάτω http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/samsung-ue-46h5303-smart.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 βασικα... υπαρχει ενα app στις samsumg τηλεορασεις που αγοραζεις ταινειες και βλεπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bil53 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Yπαρχει app για SAMSUNG και LG SMART TV το SMART IPTV (Ρωσικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα