paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 δοκιμασε πρωτα με το καταστημα μηπως σου παρέχουν doa... εχε και την αρνητική αξιολόγηση ως οπλο στην τσέπη σου και βλέπεις! Προσωπικά ειχα τετοιο θέμα και μου έκανε doa σκρουτζομαγαζο
asteratos89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 μιλησα μαζι τους ειπαν να τ στειλω κ θα στειλουν αλλο..το θεμα ειναι οτι η αποδειξη δν εχει ρθει ακομα γτ θα ρθει με ελτα..απ οτι καταλαβα συνεργαζονται με αλλο μαγαζι στην αθηνα γτ το δεμα εγραφε αλλο μαγαζι απ αυτο που το πηρα που ηταν θεσπρωτια..μπερδεμα..θα τ στειλω κ ελπιζω να μη μου κανουν καμια νιλα
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 χωρις αποδειξη; τι θα εχεις στα χερια σου;;;;
asteratos89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 περιμενω να ρθει με ελτα...ελεγαν την εβαλαν να ρθει
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 περιμενω να ρθει με ελτα...ελεγαν την εβαλαν να ρθει Αν δεν έχεις απόδειξη στα χέρια σου δε κανείς τίποτα. Πρόσεχε
manoskap Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ προσοχή κάτι βρωμάει. Απείλησε τους να σου στείλουν γρήγορα την απόδειξη και να σε εξυπηρετήσουν για αλλαγή συσκευής αλλιώς μπορείς να τους καταγγειλεις πως δεν σου έκοψαν απόδειξη.
asteratos89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια..μου εστειλαν καινουργιο τηλεφωνο και αποδειξη το ανοιξα σημερα και διαπιστωσα οτι εχει προβλημα με το wifi ..δεν εχει καθολου σημα τη στιγμη που το 5s εχει full..δεν ξερω τι να κανω...πραγματικα εχω ξενερωσει με αυτη τη φαση και δε ξερω
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Το ξαναστέλνεις πίσω. Θα στο αντικαταστήσουν όσες φορές χρειαστεί. Ρίξε και μια αρνητική ψήφο
arc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια..μου εστειλαν καινουργιο τηλεφωνο και αποδειξη το ανοιξα σημερα και διαπιστωσα οτι εχει προβλημα με το wifi ..δεν εχει καθολου σημα τη στιγμη που το 5s εχει full..δεν ξερω τι να κανω...πραγματικα εχω ξενερωσει με αυτη τη φαση και δε ξερω Μην πάρεις προσβλητικά αυτό που θα πω. Το wifi του κινητου ειναι ανοιχτο; Πιάνει αλλα δίκτυα (π.χ. γειτονες) ή δεν πιάνει τιποτα; Κανε συγκριση με το 5s Τελος γράψε το μαγαζι που το αγορασες
asteratos89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα και παλι παιδια... μιλησα με το μαγαζοτορα ο οποιος παρολο αυτα ηταν πολυ εξηπηρετικος και ενδιαφεροταν ειπε να μου στειλει κ αλλο ξανα..με πηρε μονος του 4-5 φορες τηλεφωνο να μαθει τι εγινε.. τελικαα,το κινητο μετα απο 1-2 ωρες χρησης το χτυπησα λιγο στο χερι μου κ οσο και αν φαινεται περιεργο το wifi επιασε full και βρισκει ακριβως οσα το 5s ...φαινεται να μην εχει τιποτα τωρα...το χρησιμοποιω μιση μερα χωρις προβλημα..θα το δω 3-4 μερες και αν το κανει θα το στειλω παλι πισω..περιεργα πραγματα..οσο για το μαγαζι δε θελω να εκθεσω τον τυπο γτ μου φερθηκε ενταξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα