Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το sony experia j και αντιμετωπιζω προβλημα με τη μνημη του.λοιπον εχει μνημη τηλεφωνου=754mb απο τα οποια εχουν μεινει μονο 75mb(ειναι αποθηκευμενες οι εφαρμογες μου)εχει εσωτερικη μνημη 2gb απο τα οποια ειναι ελευθερα 1,1gb.τελος εχω μια sd 8gb και ειναι ελευθερα τα 7gb......οπως καταλαβαινεται στη συσκευη υπαρχει ελευθερος χωρος για αποθηκευση.το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη λεει οτι δεν υπαρχει επαρκης ελευθερος χωρος(προφανως επειδη η μνημη τηλεφωνου ειναι σχεδον γεματη)πως μπορω να το ρυθμισω ετσι ωστε οι εεφαρμογες,οι φωτο που βγαζω κτλ να αποθηκευονται στην sd ή εστω στην εσωτερικη μνημη???? Εχω μεγαλο προβλημα γτ ενω υπαρχει χωρος δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες που χρειαζομαι

Δημοσ.

θα μεταφέρεις τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη.

απο μια αναβάθμιση και μετά του store, το android απαιτεί αρκετό ελεύθερο χώρο για να κάνεις install κάτι.

μπορεί δηλαδή να θες να κατεβάσεις κάτι που είναι 3MB και να πρέπει να έχεις ελεύθερο 200MB.

δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

εγώ αναγκάστηκα να αφήσω ελεύθερο ~300MB ώστε να μπορώ και κάνω install ό,τι θέλω.

βέβαια αν έχεις κατεβάσει ήδη το apk δε χρειάζεται

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη του play.Παντως πολυ κακη συσκευη το J με απειρα κολληματα

Μονοπύρηνη συσκευή την εποχή που το dual core ήταν must με ωραίο design (την εποχή του xperia T) για να ψαρώσει ανυποψίαστους.

Δημοσ.

εκανα εκαθαριση δεδομενων αλλα και παλι δεν ειδα κατι διαφορετικο......το κουτακι που εχει στις εφαρμογες για μεταφορα στην εσωτερικη μνημη δεν μου δινει τη δυνατοτητα να το επιλεξω  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...