monoxromos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χρησιμοποιώ την έκδοση 2,5 joomla Σήμερα είδα ότι υπήρχαν 4 ειδοποιήσεις για αναβάθμιση επεκτάσεων και τις έκανα. Τωρα δυστυχως δεν μου ανοιγει το site η μαλλον ανοιγει αλλα είναι λευκό δεν έχει τιποτα. Αντιθετα λειτουργεί κανονικα η διαχειριση. Μια βοήθεια σας θα μου είναι πολυτιμη, για παραδειγμα μπορω να το επαναφερω στην προ αναμαθμισης των επεκτάσεων κατάσταση ή τι άλλο προτείνετε Σας ευχαριστω και παλι χρόνια πολλά.
mtsouk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως να αδειάσεις την cache μέσα από την διαχείριση του Joomla; Ξεκίνα από αυτό και βλέπεις...
monoxromos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Cache στην διαχειριση, που ακριβώς είναι γιατι αυτο που εγω με τις λιγες γνωσεις μου που ξερω είναι η διαγραφη του ιστορικου πχ στο chrome...Βοηθησε με περισσοτερο. Σε ευχαριστω Αν δεχεσαι να σου στειλω PM;
monoxromos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα το βρηκα ,εκανα και στα προσωπρινα και στα παρωχημενα αρχεια αλλα τιποτα, δεν εμφανιζεται τιποτα στην σελιδα....
igor1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε μου 99% ο προγραμματιστής που στο έφτιαξε δεν έκανε overrides σε κάποια module - component που έκανε customies. Επανέφερε το site αν μπορείς πριν την αναβάθμιση και θα παίξει.Αν δεν έχεις κάποιο backup τότε θα έχεις πρόβλημα :/
monoxromos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά μου έκαναν επαναφορά από back up του web host με χρέωσε 20 ευρώ! Και τώρα επανήλθε. Δυστυχώς δεν με αφήνει να κάνω δικά μου buck up και κάθε φορά ακόμη και επίθεση χακερ να δεχτώ με χρεώνουν 20 ευρώ πέρα βέβαια από το 150αρι το χρόνο ενοίκιο φιλοξενίας.
defacer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Άρα ή θα πρέπει να μάθεις μόνος σου πώς γίνονται κάποια πράγματα και να τα κάνεις ο ίδιος (ενδεχομένως αλλάζοντας πάροχο σε κάποιον που θα είναι πιο βολικός γι' αυτά που πρόκειται να κάνεις) ή θα πληρώνεις εσαεί άλλους για να κάνουν (ή να μην κάνουν) τη δουλειά για λογαριασμό σου. C'est la vie.
ribo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά μου έκαναν επαναφορά από back up του web host με χρέωσε 20 ευρώ! Και τώρα επανήλθε. Δυστυχώς δεν με αφήνει να κάνω δικά μου buck up και κάθε φορά ακόμη και επίθεση χακερ να δεχτώ με χρεώνουν 20 ευρώ πέρα βέβαια από το 150αρι το χρόνο ενοίκιο φιλοξενίας. Μπορείς να κάνεις μόνος σου back up κρατώντας στο pc σου τα αρχεία μέσω ftp και την database μέσω phpmyadmin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα