gmak_2000gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στην επιλογή μου για Media player android. Βασικά με ενδιαφέρει να υπάρχει dlna και συνδεσιμοτητα με smartphone επίσης το xbmc και γενικότερα να μπορεί να συνεργαστεί με το δίκτυο μου όπου θα μπορώ να παίζω ταινίες κλπ κλπ.. Ειμαι ανάμεσα σε αυτο http://m.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Plus-Amlogic-S812-H-Quad-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-2G-16G-4K-802-11AC-2-4G-5-0G-WIFI-1000M-LAN-BT-with-Free-Minix-M1-Air-Mouse--Black-337454.html και αυτο http://m.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Meta-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-H-265-Bluetooth-SATA-OTA-DLNA-336152.html Πιο είναι το πιο φιλικό και το πιο ολοκληρωμένο δεδομένου ότι δεν είμαι και ξέρω πολλά πράγματα... Επίσης τι είναι το air mouse? Μπορώ να το αγοράσω ξεχωριστά σε περίπτωση που πάρω το to tronsmart? Με το τελωνείο θα έχω πρόβλημα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Ζητώ συγνώμη για το τριπλό ποστ.. Δεν ξέρω πως έγινε.. Παρακαλω έναν mod να διαγράψει τα δύο διότι δεν μπορω να διαγράψω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmak_2000gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά ενας που να έχει άποψη έστω βάσει χαρακτηριστικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα το πρώτο έχει καλή υποστήριξη. Το air mouse είναι ποντίκι απαραίτητο για εύκολη διαχείριση της συσκευής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γιατί δεν κοιτάς κάτι πιο οικονομικό όπως το Raspberry Pi με OpenElec; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα