Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι μόνο η μέρα με τη νύχτα, σε σχέση με τον 6300 σε επιδόσεις.

Αλλα τι ειναι αυτο που τον κανει καλυτερο;

Δημοσ.

Οι δυνατοτεροι επεξεργαστες σε σχεση με τον Fx 6300

Και η γιαγια μου κανει στιβο :-D Βρε τι καλύτερο εχει και τον κανει να ειναι και καλυτερος σαν την μερα με την νυχτα;

Δημοσ.

Και η γιαγια μου κανει στιβο :-D Βρε τι καλύτερο εχει και τον κανει να ειναι και καλυτερος σαν την μερα με την νυχτα;

Σου απαντησα ηδη εχει 4 πυρηνες σε σχεση με τους ''υποτιθεται'' 6 του Fx 6300 αλλα ειναι δυνατοτεροι και καλυτεροι,κοινως αποδιδουν καλυτερα στα παιχνιδια.Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο το απλο υπαρχουν αρκετα συγκριτικα να γκουγκλαρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Clock Speed 3.5 GHz tick.png vs   3.3 GHz

Turbo Frequency 4.1 GHz tick.png vs   3.7 GHz

δεν πανε ετσι τα πραγματα οποτε οχι. μονο μεγαλύτερη cashe εχει, τιποτε αλλο παραπανω ο 6300 (μουρχετε αυριο)

Δημοσ.

ναι :devil:

στο single thread 40-50% πιο γρήγορος ο i5 και 10-20% σε multithread

δεν εχουν πολυ σημασία τα ghz τωρα πια, μπορει να δεις εναν στα 5ghz και εναν αλλο στα 4ghz να εχουν την ιδια απόδοση. παλια ίσχυαν συγρισεις ghz vs ghz

Δημοσ.

Όσο φαν και να είμαι με την AMD σαν απόδοση τα Intel είναι καλύτερα, λόγο καλύτερων core, IPC και κυρίως λόγο κώδικα στα περισότερα παιχνίδια.

Βέβαια αν το πάρει κανείς με την λογική τα AMD έχουν τρελό VFM το οποίο ειδικά στα παιχνίδια εκτοξεύεται.

Μιλάω πάντα φυσικά απο προσωπική χρήση έτσ ; Με διαφορές πχ που είδα απο 8350 σε σχέση με 4770 δεν αξίζει με την καμία να πάει κανείς σε Intel εκτός και αν θέλει αυτό το κάτι....

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...