manos08 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Γενικα δυπηρινος σε multy απλα δεν... Το bf4 θελει τουλαχιστον i5 εστω κι παλιο , ο δυπηρινος πραγματι χολαινει σε αρκετα σημεια και ειναι λογο.της φυσης του παιχνιδιου (μεγαλοι χαρτες,πολλοι πεκτες κτλ) Τωρα για το H.T. εχει.να.κανει με τη μηχανη γραφικων στην οποια βασιζεται το καθε παιχνιδι! Η cryengine 3 (crysis3 ryse) μπορει και το εκμεταλευεται αλλα το οφελος ειναι ενα 20% στη καλυτερη,αν και ενας.συγχρονος i5 εχει την "υποδυναμη" και δεν θα εχει θεμα ετσι κι αλλιως! Το bf4 χρησημοποιει την frostbite 3 και δεν μπορει να εκμεταλευτει το HT για αυτο και βλεπεις και κερδιζει ενα 5% τιποτα δηλ!! Γνωμη μου, αν θες να το παιξεις μαζεψε λευτα για εναν i5 , δεν θα το μετανιωσεις , σε αυτο και σε πολλα αλλα παιχνιδια! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 υπερβαλεις νομιζω. Όχι, δεν υπερβάλει.Το Crysis 3 είναι το μόνο παιχνίδι που κερδίζει ένα 30% με το HT του i7. 2
Zapee995 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εποχη BF3, ελιωνα σε pv με i3 2100 και Gtx560ti..Αργοτερα πηγα σε gtx670 και ο i3 συνεχισε να γαζωνει ενω τα πηγαινε αριστα διπλα σε i5 και i7..Μπορει να μην ηταν τουμπανο cpu αλλα τουλαχιστον σε καποια παιχνιδια δεν ειχε τιποτα να ζηλεψει. Οταν τα παιχνιδια θα ξεκινησουν να ζητανε παραπανω πυρηνες τοτε θα αρχισει να κουραζεται ενας καλος i3, προς το παρον ομως ειναι μια χαρα και εννοειται προτιμοτερος απο καποιον απλο 2πυρηνο (g3258 πχ).
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 O i3 είναι ένα διπύρηνο ηφαίστειο, αλλά διπύρηνο. Στο battlefield 4, στο multiplayer υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει stuttering. Αποδίδει υψηλά fps με μια καλή κάρτα λόγω του ισχυρού single core performance (δυστυχώς δεν γνωρίζω αν βοηθά το ht για να εκφράσω γνώμη) αλλά παρόλο που έχει ht υπολείπεται πυρήνων. Αν θέλει κάποιος ομαλό bf4 gameplay μονόδρομος είναι μια και καλή ένας i5 από το να πάρει κάποιος i3 και μετά να αναβαθμίσει σε i5.Αν κάνει κάποιος αυτή την μετάβαση από i3 σε i5 είναι πεταμένα λεφτά τα οποία είναι και πολύτιμα ειδικά στις μέρες μας. Στα ίδια λεφτά είναι πιο ασφαλής επιλογή ένας 6300, ανώτερος και δυνατότερος σε multithreaded περιβάλλοντα αλλά υπολείπεται single core performance σε αντίθεση με τους intel και η κατανάλωσή του είναι ελαφρώς πιο αυξημένη (λέω ελαφρώς και το τονίζω αφού η διαφορά στον λογαριασμό του ρεύματος ανά μήνα είναι μονοψήφια και ανά χρόνο διψήφια, γιατί μερικοί νομίζουν ότι οι amd καίνε μαζούτ). Βέβαια αν δώσει μερικά χρήματα παραπάνω κάποιος παίρνει άνετα τον 8320 και τον κάνει 8350 ή 9590 ανάλογα με την ψύξη του, την μητρική του και το τροφοδοτικό του.
NT1G Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Benchmark numbers are OK for an at-a-glance look at frame-rate but in the video you see how these processors actually perform - what's particularly notable is that the G3258 has noticeable stutter on many games with multi-threaded engines - something you're not going to see from a benchmark table.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Χάζευα στο youtube κάτι βιντεακια για BF4 και έπεσα σε μερικά που χρησιμοποιούν i3 σε συνδυασμό με κάποια κάρτα,παρατήρησα ότι το BF βλέπει τους i3 για 4πύρινους. Αν κάποιος έχει σκοπό να παίξει αυτό το παιχνίδι αξίζει να προτιμήσει κάποιον i3 έναντι του g3258; Θα του δώσουν κάτι παραπάνω σε FPS αυτά τα 4 threads του i3; Ναι δεν ειναι τυχαια η καρτα του video....Η R9 280x ειναι αυτη που κανει την διαφορα στο παραπανω video οχι ο I3.Κοινως αν ειναι να δωσεις 250 με 300ευρω για καρτα γραφικων,δεν εχει λογικη να δωσεις 110 για 2πυρηνο οταν μπορεις με λιγα χρηματα παραπανω να πας σε i5..... Οι παραπανω που ανεβαζουν αυτα τα video τα κανουν καθαρα για λογους Benchmarking και τιποτα αλλο. Παίδες δεν άνοιξα το τοπικ για να γίνει ένα από τα αμέτρητα vs έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση αν αξίζει κάποιος i3 έναντι του g3258. Pentium - i3 - hyperthreading - gaming,δεν έχουν θέση αναφορές σε επεξεργαστές άλλης εταιρίας. Ευχαριστώ Αρα γνωριζεις τα περι i3 και με λιγα χρηματα παραπανω i5. Η δικια μου προσωπικη ερωτηση ειναι γιατι εν ετη 2015 να ασχολουμαστε ακομα με 2πυρηνους επεξεργαστες???? Αλλα οταν εγω καθομαι και φωναζω οτι αν δεν εχεις χρηματα κοιτα και σε αγγελιες''με γραφουν ολοι στα παλια τους τα παπουτσια'' Τι να τον κανω τον I3 οταν υπαρχουν τετοια διαμαντια στις αγγελιες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/378485-cpu-i5-2500-mb-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/ 5
panagiwths1987 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ναι δεν ειναι τυχαια η καρτα του video....Η R9 280x ειναι αυτη που κανει την διαφορα στο παραπανω video οχι ο I3.Κοινως αν ειναι να δωσεις 250 με 300ευρω για καρτα γραφικων,δεν εχει λογικη να δωσεις 110 για 2πυρηνο οταν μπορεις με λιγα χρηματα παραπανω να πας σε i5..... Οι παραπανω που ανεβαζουν αυτα τα video τα κανουν καθαρα για λογους Benchmarking και τιποτα αλλο. Αρα γνωριζεις τα περι i3 και με λιγα χρηματα παραπανω i5. Η δικια μου προσωπικη ερωτηση ειναι γιατι εν ετη 2015 να ασχολουμαστε ακομα με 2πυρηνους επεξεργαστες???? Αλλα οταν εγω καθομαι και φωναζω οτι αν δεν εχεις χρηματα κοιτα και σε αγγελιες''με γραφουν ολοι στα παλια τους τα παπουτσια'' Τι να τον κανω τον I3 οταν υπαρχουν τετοια διαμαντια στις αγγελιες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/378485-cpu-i5-2500-mb-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/ θα σου την πουν φιλε μου...και ξερεις γιατι? θα πουν ''με παλιο σοκετ ασχολεισαι ακομα''??
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 θα σου την πουν φιλε μου...και ξερεις γιατι? θα πουν ''με παλιο σοκετ ασχολεισαι ακομα''?? Ναι μου την ''ειπε''και ατομο σε καρτα γραφικων που πηγε και πηρε την R7 260x ο ενας και ο αλλος 750ti για μου ειπαν οτι δεν εμπιστευονται τα μεταχειρισμενα και θελουν καρτες του κουτιου,ασχετως που στα χρηματα αυτα βρισκεις 7950 και 7970 που ειναι ετη φωτος δυνατοτερες...Αλλωστε μπορουν να μου την πουν ατομα που δεν γνωριζουν και αρα η γνωμη του λιγο εως καθολου μετραει για μενα. 2
panagiwths1987 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 μαλιστα . και μετα θα πανε να τρεξουν το metro redux σε ultra θα τους κολλαει και θα λενε ''μα γιατι''?????? λοιπον προς τον TS σκεφτεσαι την αγορα ενος i3 για να τρεξεις παιχνιδια στυλ bf4 ??
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ναι και ενα παραδειγμα R9 280x με εγγυηση παρακαλω στα 140ευρω http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/375415-saphire-280x-oc/πιοφτηνα και απο την 750ti...
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 NT1G,συγκρίνεις τον pentium των 60€ με έναν I5 των 200€ ,δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία από κανέναν για το ποιος είναι ποιο δυνατός για να υπάρχει λόγος να ανεβάσεις τέτοιο βίντεο. Το θέμα είναι αν είναι υπερβολικό το stutter για έναν μέσο παίχτη ώστε να το αντιληφθεί ή όχι και αν υπάρχει άλλος CPU σε αυτά τα λεφτά που βγάζεις τα ίδια FPS με λιγότερο stutter. Ναι δεν ειναι τυχαια η καρτα του video....Η R9 280x ειναι αυτη που κανει την διαφορα στο παραπανω video οχι ο I3Τι εννοείς; Θες να πεις ότι ο i3 μπορεί να οδηγήσει τόσο δυνατή vga σε τόσο multi παιχνίδι και άρα αυτό είναι κάτι κακό; Καλό είναι να έχεις καλά fps με καλή VGA σε ultra ρυθμίσεις,σημαίνει ότι θα έχεις και καλά FPS με αδύναμη VGA αρκεί να κατεβάσεις της ρυθμίσεις σε κάτι που αντέχει η VGA. 1
benign Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ναι δεν ειναι τυχαια η καρτα του video....Η R9 280x ειναι αυτη που κανει την διαφορα στο παραπανω video οχι ο I3.Κοινως αν ειναι να δωσεις 250 με 300ευρω για καρτα γραφικων,δεν εχει λογικη να δωσεις 110 για 2πυρηνο οταν μπορεις με λιγα χρηματα παραπανω να πας σε i5..... Οι παραπανω που ανεβαζουν αυτα τα video τα κανουν καθαρα για λογους Benchmarking και τιποτα αλλο. Αρα γνωριζεις τα περι i3 και με λιγα χρηματα παραπανω i5. Η δικια μου προσωπικη ερωτηση ειναι γιατι εν ετη 2015 να ασχολουμαστε ακομα με 2πυρηνους επεξεργαστες???? Αλλα οταν εγω καθομαι και φωναζω οτι αν δεν εχεις χρηματα κοιτα και σε αγγελιες''με γραφουν ολοι στα παλια τους τα παπουτσια'' Τι να τον κανω τον I3 οταν υπαρχουν τετοια διαμαντια στις αγγελιες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/378485-cpu-i5-2500-mb-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/ Για τις αγγελιες το εχω πει και εγω. 1
Giorgos65ert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Για τις αγγελιες το εχω πει και εγω. και εγώ :-D 1
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 NT1G,συγκρίνεις τον pentium των 60€ με έναν I5 των 200€ ,δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία από κανέναν για το ποιος είναι ποιο δυνατός για να υπάρχει λόγος να ανεβάσεις τέτοιο βίντεο. Το θέμα είναι αν είναι υπερβολικό το stutter για έναν μέσο παίχτη ώστε να το αντιληφθεί ή όχι και αν υπάρχει άλλος CPU σε αυτά τα λεφτά που βγάζεις τα ίδια FPS με λιγότερο stutter. Τι εννοείς; Θες να πεις ότι ο i3 μπορεί να οδηγήσει τόσο δυνατή vga σε τόσο multi παιχνίδι και άρα αυτό είναι κάτι κακό; Καλό είναι να έχεις καλά fps με καλή VGA σε ultra ρυθμίσεις,σημαίνει ότι θα έχεις και καλά FPS με αδύναμη VGA αρκεί να κατεβάσεις της ρυθμίσεις σε κάτι που αντέχει η VGA. Τι γραφεις παρι ρε Elf????Ο ανθρωπος παραπανω αναφερει τον Ι3 4130 ο οποιος κοστιζει 105ευρω απο το φθηνοτερο καταστημα.Και εγω λεω γιατι να πας να αγορασεις αυτο τον επεξεργαστη οταν με 40ευρω παραπανω οπως της αγγελιας,μπορεις να παρεις i5+Μητρικη...ΕΙναι κατι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος αυτο???Και οσο για την R9 280x το αναφερω καθως δεν εχει λογικη το παραπανω ας το πουμε Benchmark..Δηλαδη πας και σκας 300ευρω(οσο ειχε η R9 280x στις αρχες)για gaming pc και αντι να παρεις i5 μου παιρνεις I3??Παρε τον I5 σου και αντι για την R9 280x παρε την R9 280,αυτο θα πει ισορροπια σε ενα συστημα. Φτανει πια με τους i3...Ουτε 206-2007 ειμαστε να ασχολουμαστε ακομα με 2πυρηνους(βλεπε Core 2 duo)ουτε Laptop παιρνει ο αλλος...Τοτε η εξελιξη ηταν να πηγαινες απο Pentium 4 σε 2πυρηνο,τωρα ειναι να πας απο 2 πυρηνο σε 4πυρηνο και οταν γινουν οι Ddr4 mainstream,απο 4πυρηνο σε 6πυρηνο ή 8πυρηνο αναλογα με τι ορεξεις θα εχει Intel και τις τιμες... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα