zogler1987 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα.. λοιπον εχω ενα θεμα εδω και τρεις μερες και δεν μπορω να το λυσω.. εχω παρει μια ip camera.. την συνδεσα με το ρουτερ.. ολα ωραια ως εδω.. αυτο που θελω να κανω ειναι να μπορω να μπαινω απο οπουδηποτε στην καμερα μου αλλά το κυριως pc μου στο σπιτι να ειναι κλειστο.. (με ανοιχτο pc μπορω να το κανω με το yawcam.. με κλειστο ομως εχω ψιλομπερδευτει..) απ οτι καταλαβα καπως πρεπει να ανοιξω καποιο port απ το ρουτερ ωστε να εχω πρσβαση στην καμερα..ενα ακομα πραγμα που θελω να λυσω ομως ειναι το εξης.. μεσω android με την εφαρμογη oview μπορω και μπαινω κανονικα στην καμερα μου (ενω ειναι κλειστο το pc.. και εννοειτε απο αλλη συνδεση ιντερνετ οχι απ την δικη μου..) αυτο σημαινει οτι ηδη στελνει εικονα καπου, ετσι δεν ειναι? πως θα μπορεσω απο καποιο pc να αποκτησω προσβαση εκει που εχει προσβαση το oview??
leonidas_fs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν, Μπαίνεις απο απόσταση επειδή την πρόσβαση στην δίνει το ρούτερ και οχι ο υπολογιστής. Οπότε δεν εχει καμια σημασία εαν ο υπολογισή είναι κλειστός ή ανοιχτός. Τωρα για να μπαίνεις απο κάποια άλλη συσκευή η οποία δεν εχει το εν λόγο πρόγραμμα που λές, θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις μια πόρτα στο ρούτερ σου, η οποία θα δειχνει στην ip της webcam. Έπειτα με την βοήθεια ddns, θα μπορέσεις να μπαίνεις απο παντού.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο το oview πως εχει προσβαση στην καμερα, εχεις κάνει κάπου λογγιν? Aν πράγματι εχεις πρόσβαση και εκτός του εσωτερικού δικτύου τότε κάπου υπάρχει ενα λινκ αν αυτό το βάλεις σε κάποιον browser τότε θα την δεις και απο τον υπολογιστή
zogler1987 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν, Μπαίνεις απο απόσταση επειδή την πρόσβαση στην δίνει το ρούτερ και οχι ο υπολογιστής. Οπότε δεν εχει καμια σημασία εαν ο υπολογισή είναι κλειστός ή ανοιχτός. Τωρα για να μπαίνεις απο κάποια άλλη συσκευή η οποία δεν εχει το εν λόγο πρόγραμμα που λές, θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις μια πόρτα στο ρούτερ σου, η οποία θα δειχνει στην ip της webcam. Έπειτα με την βοήθεια ddns, θα μπορέσεις να μπαίνεις απο παντού. Με το yawcam εχει σημασια αν ειναι κλειστος ή ανοιχτος γτ ειναι προγραμματακι π ουσιαστικα χρησιμοποιει τον υπολογιστη σαν σερβερ κ ανοιγει αυτοματα πορτα κ δημιουργει αυτοματα λινκ για το που πρεπει να μπω.. Πορτα ανοιξα στο ρουτερ μου.. κ συνδεσα κ την καμερα σ αυτην την πορτα.. παρ ολα αυτα στο site π ελεγχει αν οντως ειναι ανοιχτη η πορτα μου, την δειχνει κλειστη.. Εκανα λογαριασμο σε 2 διαφορετια ddns site και με κανενα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει.. dtdns και noip.. Αυτο το oview πως εχει προσβαση στην καμερα, εχεις κάνει κάπου λογγιν? Aν πράγματι εχεις πρόσβαση και εκτός του εσωτερικού δικτύου τότε κάπου υπάρχει ενα λινκ αν αυτό το βάλεις σε κάποιον browser τότε θα την δεις και απο τον υπολογιστή Χρησιμοποιησα τους κωδικους που ειχε πανω στην καμερα..
MaXsto Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν, Μπαίνεις απο απόσταση επειδή την πρόσβαση στην δίνει το ρούτερ και οχι ο υπολογιστής. Οπότε δεν εχει καμια σημασία εαν ο υπολογισή είναι κλειστός ή ανοιχτός. Τωρα για να μπαίνεις απο κάποια άλλη συσκευή η οποία δεν εχει το εν λόγο πρόγραμμα που λές, θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις μια πόρτα στο ρούτερ σου, η οποία θα δειχνει στην ip της webcam. Έπειτα με την βοήθεια ddns, θα μπορέσεις να μπαίνεις απο παντού. Με το yawcam εχει σημασια αν ειναι κλειστος ή ανοιχτος γτ ειναι προγραμματακι π ουσιαστικα χρησιμοποιει τον υπολογιστη σαν σερβερ κ ανοιγει αυτοματα πορτα κ δημιουργει αυτοματα λινκ για το που πρεπει να μπω.. Πορτα ανοιξα στο ρουτερ μου.. κ συνδεσα κ την καμερα σ αυτην την πορτα.. παρ ολα αυτα στο site π ελεγχει αν οντως ειναι ανοιχτη η πορτα μου, την δειχνει κλειστη.. Εκανα λογαριασμο σε 2 διαφορετια ddns site και με κανενα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει.. dtdns και noip.. Αυτο το oview πως εχει προσβαση στην καμερα, εχεις κάνει κάπου λογγιν? Aν πράγματι εχεις πρόσβαση και εκτός του εσωτερικού δικτύου τότε κάπου υπάρχει ενα λινκ αν αυτό το βάλεις σε κάποιον browser τότε θα την δεις και απο τον υπολογιστή Χρησιμοποιησα τους κωδικους που ειχε πανω στην καμερα..Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ποια πόρτα έχεις ανοίξει? Την έχεις προωθήσει στην εσωτερική,ip της κάμερας? Τι πρωτόκολλο έχεις βάλει? (tcp-udp) Δοκίμασε σε ένα browser να γράψεις την εξωτερική ip του ρουτερ σου μαζί με την πόρτα που ανοίγεις (πχ 141.254.145.255:54000), και πες μας αν την βλέπεις.
zogler1987 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 δοκιμασα http://46.103.158.xxx:8150 και μου λεει το κλασικο "Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη"..οταν λες να την προοθησω στην εσωτερικη ip της καμερα εννοεις να την κανω assign?και τα 2 πρωτοκολλα δοκιμασα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα