Dev1l Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλές γιορτές παιδιά, σήμερα πήρα μεταχειρισμένο ενα Asus Memo Pad 7 και μου βγάζει συνέχεια το εξής μήνυμα: Asus Demo has stopped, στην μπάρα ειδοποιήσεων λέει offline, δεν μπορώ να το σταματήσω αυτό ? το μοντέλο μου είναι αυτό: ME176CX Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ?
meletis_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλές γιορτές παιδιά, σήμερα πήρα μεταχειρισμένο ενα Asus Memo Pad 7 και μου βγάζει συνέχεια το εξής μήνυμα: Asus Demo has stopped, στην μπάρα ειδοποιήσεων λέει offline, δεν μπορώ να το σταματήσω αυτό ? το μοντέλο μου είναι αυτό: ME176CX Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει ? Kαλησπέρα. Επειδή και εγω εχω το ίδιο μοντέλο m173x προσπάθησε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δούμε εαν λυθεί το πρόβλημα.
Dev1l Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπέρα. Επειδή και εγω εχω το ίδιο μοντέλο m173x προσπάθησε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δούμε εαν λυθεί το πρόβλημα. Δεν ειναι το ιδιο μοντελο, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα παλι τα ιδια!
d_gkal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 απο που το πηρες; περα απ το οτι στο εμφανιζει στη μπαρα, μπορεις να δουλεψεις την ταμπλετα;
Dev1l Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά επιλύθυκε το πρόβλημα, δοκίμασα να αντιγράψω τα αρχεία του APD που δίνει η Asus χύμα μέσα στο tablet και έστρωσε, το απενεργοποίησα τώρα και όλα καλά! Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2014 από Dev1l
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα