Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Όντας λάτρης του thread (identify the screenshot) και εφ' οσον σχεδον ολοι μας εκει βαζουμε screenshots απο παλια παιχνιδια... σκεφτηκα οτι θα 'ταν ωραιο να ανεβαζαμε ενα micro-review καποιου game που αγαπησαμε μικροι, ξαναπαιζοντας το πρωτα σε καποιο emulator. Με λιγα printscreens και μια-δυο περιγραφικες παραγραφουλες μπορουμε να παρουσιασουμε παιχνιδαρες της περασμενης εποχης και να παρουμε απ' αυτην τη διαδικασια δυο πραγματα. Πρωτον θα ξαναπαιξουμε καποιο παιχνιδι που καποτε αγαπουσαμε και ακομα αγαπαμε, και δευτερoν με την παρουσιαση αυτη ισως 'πατησουμε' το κουμπι της νοσταλγιας του αναγνωστη, ωστε να το (ξανα)παιξει και αυτος. Συν αυτων, θα δημιουργειται στην πορεια ενα πολυ ομορφο αρχειο. Για να εχει ακομη περισσοτερο ενδιαφερον το thread θεωρω οτι θα πρεπει να υπαρχουν καποιοι περιορισμοι ωστε να μην γινει αχταρμας απο ενα σημειο και μετα. Για παραδειγμα: * Τα printscreens που θα ανεβαζουμε θα ειναι original και οχι απ' το Google. * Nα ακολουθειτε την δομη που φαινεται απο κατω, ωστε το αποτελεσμα επειτα απο αρκετες αναρτησεις να ειναι ευαναγνωστο. >[Game Title][Console][Year of Release][Cover][spoiler][Παρουσιαση][/spoiler] * Kαθε user θα 'ταν καλο να μην ανεβαζει περισσοτερα απο 2 micro-reviews ανα βδομαδα. * Δεν χρειαζεται να παιξει καποιος πολυ απ' το Game! Οσο θελει! * Tα reviews νομιζω πως αν μπαινουν σε spoilers θα ναι πιο ευκολο για τον αναγνωστη (?) Ας κανω την αρχη λοιπον, Super Mario Land Game Boy Classic 1989 Προκειται για μια απ' τις πρωτες μου κασετες στο Game Boy.. μαλλον η 1η μου κασετα! Πρεπει να 'ταν 1995 οταν την πρωτοεπαιξα και 'την ευχαριστω' για τις πανεμορφες αναμνησεις. Θα ταν καλο να βαζατε στο background να παιζει ενω διαβαζετε τα παρακατω! Παρ' ολο που τα γραφικα ηταν σχεδον ανυπαρκτα, πανεμορφο start screen! Kαι οταν ξεκιναει η 1η πιστα απλα μπαινεις κανονικα στο ρυθμο του παιχνιδιου! Στην απο κατω εικονα της 1ης πιστας πιστευω ολοι ξερουμε οτι εχει ζωουλα στο συγκεκριμενο κουτακι! Και οταν καταφερνεις να πας στο πανω end of stage που εχει bonus παντα ενιωθες accomplished ως player! Eιδικα οταν πετυχενες τις 3 ζωουλες! Ποσο cool η μουσικουλα της 2ης πιστας! Και κλασικα αν δεν εχεις το λουλουδακι ωστε να πετας "fire"balls στο Boss, πας και τρυπωνεις απο κατω του οταν αυτος πηδαει για να πατησεις το κουμπακι και να πεσει στην 4bit lava! Και ολα αυτα για να σου μεταμορφωθει η Princess σε κουραδοτζιτζικα..! Αλλα αυτο ηταν για να σε πεισμωνει περισσοτερο και να το φτασεις ως το final stage 16
navigator0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια απαντηση....μια χαρα θεμα και με ωραια παρουσιαση! 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Mega Man: Dr. Willy's Revenge Game Boy Classic 1991 Προκειται για μια πονεμενη ιστορια. Απ' τις πιο δυσκολες κασετες που ειχα μικρος. Δυσκολη meaning.. ετρωγα πουλο ανεκδιηγητα συχνα! Αλλα μεχρι να το πεταξω προς τον τοιχο απ' τα νευρα μου, περνουσα τελεια! Capcom.. δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο ..! Οι νεοτεροι οι οσοι δεν το χετε παιξει θα σκεφτειτε. Μα καλα, μονο 4 bosses? Με τετοιον βαθμο δυσκολιας, δεν χρειαζονται περισσοτερα!!! Cut Man, Ice Man Elec Man, Fire Man Αυτες οι mutlishot αηδιες απαιτουσαν απο ενα πιτσιρικακι να εχει την υπομονη να παρατηρησει το pattern με το οποιο βαραν και επειτα να κινηθει προσεκτικα ωστε να τα αποφυγει.. Ημουν 7 χρονων, μονο στην τσιτα και να σκορπαω πονο απ' το βιονικο μου χερι/πολυβολο ηθελα Κλασικος μογγολος firethrower στην πιστα του Fire Man. Οταν τον πρωτοειδα ηλπιζα οτι θα ταν boss αλλα που τετοια τυχη.. Αν και μογγολοι αυτοι οι τυποι εχουν φτιαχτει με mind reading αλγοριθμο δεν εξηγειται αλλιως. Η απλα φταιει το οτι δεν εχω πιει ακομη καφε Save Game? Ουτε καν checkpoint.. Εχασες... ??? Welcome to square ONE! Φτου κι' απτην αρχη.. Αρκετα cool οσον αφορα την νοσταλγια παντως ο τροπος για να συνεχισεις το παιχνιδι.. θυμαμαι στο βιβλιαρακι της κασετας ειχε πισω πισω χωρο για Notes και εκει έγραφα τους κωδικους για τα 'saves' 5
qsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το super mario land το έλιωνα τόσο πολύ μικρός, που όταν ήμουν διακοπές και ουσιαστικά είχα μόνο το gameboy μαζί το τερμάτιζα έτσι για τη πλάκα μου όταν βαριόμουν του θανατά σχεδόν με κλειστά μάτια 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το super mario land το έλιωνα τόσο πολύ μικρός, που όταν ήμουν διακοπές και ουσιαστικά είχα μόνο το gameboy μαζί το τερμάτιζα έτσι για τη πλάκα μου όταν βαριόμουν του θανατά σχεδόν με κλειστά μάτια Εγω αυτο που λες ακριβως το ειχα με το Wario Land: Super Mario Land III 1
Liakos10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 πριν 2-3 βδομαδες με επιασε νοσταλγια και ψιλοελιωσα το super metroid σε snes emulator καθως και το zelda ocarina of time σε N64 emulator αλλα τα βαρεθηκα σχετικα γρηγορα. οταν βρω λιγο χρονο ισως μπω για κανα screen. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Mario Kart 64 Nintendo 64 1997 Οσον αφορα το [racing] multiplayer κομματι του, πιστευω ηταν οτι καλυτερο υπηρχε. Αυτο και το Crash Team Racing στο PSX ηταν ο,τι πιο λατρεμενο σε αυτο το ειδος. Αντε και το Speed Freaks ειχε την γλυκα του αλλα δεν εφτανε με τιποτα επιπεδα Mario Kart 64. Mario's Voice: WELCOME TO MARIO KART Μιλαμε για παιχνιδι που ακομα και σημερον ημερα παιζω με κανα φιλο μου διπλο η τριπλο..και παλι πεφτει ασχημο βρισιδι και σπρωξιδι! Μοναδικη μου αγαπη ο Wario. Αν μου τον προλαβαινε καποιος... μετα απο λιγα δακρυα συμβιβαζομουν με Yoshi Aγαπημενη μου πιστα, αυτη του Wario! Την κατεχω απιστευτα και ολοι με μισουν οταν παιζουμε σε αυτη. Η πιστα αυτη εχει 4 κοψιματα και αν χρησιμοποιησεις τα πιο καλα μπορεις να τερματισεις και τους 3 γυρους της πιστας σε λιγα δευτερολεπτα. Πρωτα κοβεις απ' τον κλασικο τροπο στα πρωτα βουναλακια επειτα της εκκινησης αριστερα, και μετα το μαγικο κοψιμο που σου κοβει ολοκληρη τη γυρα: Το κανεις αυτο 3 φορες και εχεις ριξει στους παντες 3 γυρες που δεν εχουν ακομη καταφερει να ολοκληρωσουν ουτε το μισο της 1ης γυρας Aλλη υπερ-cheat πιστα ειναι η Rainbow.. η LSD Based τεραστια αυτη πιστα μπορει να γινει πολυ πιο μικρη σε διαρκεια αν στην αρχη της παρεις λιγο καλα την φορα και πηδηξεις αριστερα στο κενο...! Βγαινεις καπου στα μισα της και μιλια μπροστα απ' τους υπολοιπους! Αρκετα δυσκολο κοψιμο χωρις τουρμπο γιατι αν δεν σκασεις πανω ακριβως στον δρομο κατα 99% σε επαναφερει στην αρχη και σε σημειο που δεν μπορεις να ξαναδοκιμασεις να κοψεις.. Koβεις και σε αλλες πιστες οπως του Donkey Kong και την Chocο Μοuntain και σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλα shortcuts που δεν ξερω..! Αυτα για το αγαπημενο μου Mario Kart 64. Αν γινοταν καποια moda και μπορουσες να παιξεις online με αλλους τωρα με rankings κτλ θα το αγοραζα χθες! 5
pirate79 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Λιωσιμο στα φλιπερακια και μετα ειχα παρει την Αmiga 500...και ξαναλιωσιμο χωρις κερματα 4
XxXoptimus_crimeXxX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Mario Kart n64 και από εμένα... αλλά και.. 1
gkalas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πολύ καλό thread φίλε μου.Εχω λιώσει τον τελευταίο καιρό με την Amiga 1200.Θα ανεβάσω review απο παιχνιδαρα που λιώνω μόλις βρω χρόνο. 1
propatzis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ξαναβγηκε το αγαπημενο αταρι για να δειξω τα ωραια χρονια στον ανηψιο!!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ποσα κατοσταρικα μου χε στερησει το συγκεκριμενο game πριν παρω χαμπαρι το Mame! Τελειες εποχες. 1
gkalas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κάποια στιγμή θέλω να μπει μια καμπίνα στο δωμάτιο για να παίζω τα arcades οπως πρέπει. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Συντομα θα παιξω Chrono Trigger απ' την αρχη. Λογικα θα ασχοληθω να ανεβασω screenshots Καλη χρονια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα