savevski Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Έχω χάσει τη μπάλα. Τι μου προτείνετε; Αυτό που θέλω είναι να συνδεθεί το pc στο δίκτυο του σπιτιού μου με τη smart τηλεόραση και να βλέπω στη TV hd ταινίες που θα βρίσκονται στο δίσκο του pc...PCI-e ελεύθερη θύρα δεν υπάρχει.Πάμε λοιπόν ή για pci ή για USB, αλλά έχω χάσει τη μπάλα. Τι μου προτείνετε? Εσωτερική κάρτα με μία κεραία, με δύο κεραίες, USB μίνι, μεγάλο με κεραία;;;Αν έχετε υπ' όψη σας και κάποια δοκιμασμένα, πείτε μου Pls...
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πήρα πρόσφατα το TL-WN822N της TP-Link. Πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του (ταχύτητα, ποιότητα σήματος) και με βόλεψε επίσης που δε μπαίνει κατευθείαν στη USB port σαν στικάκι, αλλά με καλώδιο-προέκταση που έχει μέσα στο κουτί του, οπότε σε αφήνει να το βάλεις λίγο μακρύτερα από το κουτί του Η/Υ για να πετύχεις π.χ. καλύτερο σήμα.
ngrego Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 To PC σου πως συνδεεται με το internet? Αν συνδεεσαι με καλωδιο δεν χρειαζεσαι την ασυρματη καρτα καν. Το μονο που χρειαζεται ειναι να κανεις Share το φακελο με τις ταινιες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα