Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,ενδιαφερομαι για την αγορα του xiaomi mi3 και θα ηθελα να μαθω μεροικα trusted site για να κανω την αγορα,καθως και συμβουλες σε οτι αφορα την παραγγελια,τον τροπο αποστολης κτλ κτλ.

Δημοσ.

minideal, merimobiles, pandawill είναι από τα κορυφαία.

Για αποστολή απλό ταχυδρομείο, SG Post. Στην παραγγελία πες τους να το κάνουν root, να το τσεκάρουν αν λειτουργεί και να του περάσουν ελληνικά.

Δημοσ.

για το meriboles εχουν ακουστει πολλα.. και για το pandawill επισης..

minideal-vickmall-to2c μακραν τα πιο αξιοπιστα.. και απο τα 3 εχω κανει αγορες..

ο τροπος αποστολης ειναι μεσω singapore post..  

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου το αγόρασα πρίν απο κανα 2μηνο απο το www.vickmall.com μαζί με άλλο ένα τηλέφωνο για τον φίλο μου. Μου ήρθε σε 15 μέρες. Εγώ το παρήγγειλα με το Singapore Post γιατί δεν θα πληρώσεις φόρο στο τελωνείο και μεταφορικά. Το πήρα με multilanguage rom για να έχει ελληνικά ,root , playstore.Θα μιλήσεις εκει με την Selina στο chat του site και θα σε καθοδηγήσει σε ότι και αν χρειαστείς.Α να της πεις να στο στείλει σαν gift low price για να μην πληρώσεις στα σίγουρα τελωνειό.

Δημοσ.

για το meriboles εχουν ακουστει πολλα.. και για το pandawill επισης..

minideal-vickmall-to2c μακραν τα πιο αξιοπιστα.. και απο τα 3 εχω κανει αγορες..

ο τροπος αποστολης ειναι μεσω singapore post..  

Nαι έ; Όταν πήγαινα εγώ για αγορά ήταν στα αξιόπιστα. Minideal βέβαια προτίμησα γιατί το προτιμούσαν οι περισσότεροι και δε το μετάνιωσα. 2 κινητά πήρα από κει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...