Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα την 480 επανω 2 χρονια κ αλλα 2 ειχα την 680 με οc και την καρτα και τον επεξεργαστη.το ξερω δεν ειναι απο τα αξιοπιστα αλλα μ εχει βγει πολυ καλο.και το βαζω λογω budget.στο μελλον θα αλλαχτει

Δημοσ.

ενα ακομα το οτι το εχεις τοσα χρονια, κρίμα ειναι να κανει καμια στραβή και να παρει μαζι του καμια gpu

και εγω εχω ενα chieftec 500αρι απο το 2007 και το παιζω στο κοντα στο peak του, αυτο δεν παει να πει οτι μπορω να το πουλησω ή να το δοσω σε καποιον φιλο μου, αν παει και καψει τιποτα τι θα κανεις; επιδη δουλευει τοσα χρονια δεν παει να πει οτι θα δουλεψει αλλα τοσα, το psu ειναι το Α και το Ω. 1000 φορες βαζεις χειροτερο hardware + psu παρα να το κλαις μετα

πρεπει να αλλαξω και το δικο μου τωρα που το σκέφτομαι.. ηταν και απο δευτερο χερι

ενα πραγμα που μπορει να κανει με αυτο που εχεις στο αρχικο ποστ, ειναι να μείνει με την μαμισια ψυχτρα και να βρειτε ενα προχειρο κουτι για να μπει με 60 ευρω ενα καλο τροφοδοτικο. μετα βαζει μια ψυχτρα και μετα αλλαζει και το κουτι.

Δημοσ.

Μια χαρά το LC power. Εγγύηση... :P

Πέρα από την πλάκα,του έχει βγει καλό. Και oc σε επεξεργαστή - κάρτα γραφικών και τόσα χρόνια δεν έχει κάνει κιχ. Τώρα ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι για καιρό.

Δημοσ.

εγω δεν θα εμπιστευομουν τετοια καρτα σε αυτο το τροφοδοτικο . εχεις σκεφτει τη λυση ενος AMD APU συστηματος?

apu αντι για την 480; :mellow:

ναι θα του κανει οικονομία στο ρευμα, wow

apu αντι για την 680; :mellow:

ναι θα του κανει οικονομία στο ρευμα, wow

βλεπω οτι νανε, σορυ

• Like 1
Δημοσ.

υποτιθεται οτι εχει δυο 12βολτες,μια 23αμπ και μια 25.Λογικα η μια θα ειναι στο καλωδιο pcie.Η αλλη λογικα θα ειναι στο 8πινο της μητρικης.Αλλα μπορει να δωσει αλλα 155w με τα 5βολτα και 3βολτα.Θεωρητικα και πρακτικα την σηκωνει,Τωρα το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο οριακα οσο δεν παει :D

Δημοσ.

θα το εχω στα υποψιν ευχαριστω,να ρωτησω κατι για τις ραμ,πρεπει να ειναι ειδικα για το chipset που ειναι η μητρικη?

πχ αυτη δεν κανει στη μητρικη που εχω διαλεξει?

http://www.e-shop.gr/gskill-f3-12800cl8d-8gbrm-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-ripjaws-dual-channel-kit-p-PER.556221

αλλα αυτη κανει?

http://www.e-shop.gr/gskill-f3-1600c8d-8gab-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-ares-dual-channel-kit-p-PER.556222

υποτιθεται οτι εχει δυο 12βολτες,μια 23αμπ και μια 25.Λογικα η μια θα ειναι στο καλωδιο pcie.Η αλλη λογικα θα ειναι στο 8πινο της μητρικης.Αλλα μπορει να δωσει αλλα 155w με τα 5βολτα και 3βολτα.Θεωρητικα και πρακτικα την σηκωνει,Τωρα το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο οριακα οσο δεν παει :D

ναι σε μενα μια χαρα επαιζε,+ oc ο επεξεργαστης και η καρτα,βεβαια θα κοιταξω και για το τροφοδοτικο που λεει ο φιλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...