Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα φτιαχνω ενα Pc για τον ανηψιο μου με budget 500 ευρο.εχω καταληξει σε αυτα τα κομματια:

post-158153-0-79477600-1419625776_thumb.png

του εχω χαρισει την παλια μου καρτα και το παλιο μου τροφοδοτικο οποτε δεν χρειαζεται.

καρτα ειναι η nvidia 680 και τροφοδοτικο 600w.

δεν τον ενδιαφερει O/C και hardcore gaming πχ msaa 4x κτλ,εχετε να μου προτεινεται καποια αλλαγη?

Δημοσ.

μνήμες βάλε καλύτερα kingston σε παρόμοιο θέμα με amd μητρική το παιδί είχε θέμα με τις συγκεκριμένες μνήμες η με άλλες G.skill.

εσένα βέβαια μπορεί να παίζουν καλύτερα.

Υπόψιν αν θέλει σωστό gaming με την 680(δλδ σταθερά 60άρια)καλό θα ήταν να πάει ο cpu στα 4GHz.

Δημοσ.

Καλα ενα oc στον επεξεργαστη του κανω εγω.στο συγκεκριμενο κουτι χωραει αυτη η ψυκτρα τα εχω ψαξει.οπως επισης χωραει κ η καρτα γραφικων.για τις μνημες θα ψαξω να δω τι λενε.

Δημοσ.

Εχεις να μου προτεινεις καποιες γυρω στα 80 ευρω?

Φιλε μου με +9.90 χτυπας αυτο το θηριο αν σκεφτεσαι να αλλαξεις τροφοδοτικο ( λεω αν)

διοτι ειναι σε προσφορα.

http://www.e-shop.gr/aerocool-gt-700s-700w-p-PER.808789

Επισης το κουτακι ,εχω το ιδιο δεν βολευει με τιποτα. Παρε καλυτερα κατι πιο μεγαλο,σε αυτο ισα ισα χωρεσα την 6850 με καλωδια και ιστοριες,επισης θα σου προτεινα να αλλαξεις δισκο ! Παρε WD .

Δημοσ.

Για κουτακι ανεβαινουν τα λεφτα πολυ.δεν τον ενδιαφερει τοσο το cable management.εχω βεβαια ενα candalf να του δωσω αλλα ειναι παλιο

Δημοσ.

Οκ οποτε κοιταω στα 1600.

Φιλε μου για μνημες λεμε γυρω στα 80 ευρω οχι τροφοδοτικο.

Το ειδα αλλα δεν μας ειπες τι τροφοδοτικο θα βαλεις σε αυτο το μηχανακι για gaming...θες καλο !

Δημοσ.

Αυτο που ειχα την 680 στο παλιο μου pc.lc power 600w.ειχα κ την 480 πιο παλια που ειχε πολυ καταναλωση

Για σκληρο ναι σε wd θα παω τελικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...