Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας κ δεν θα βρω μεταχειρησμενη (μαλλον καλυτερα) κ βιαζομαι κιολας, ειμαι μεταξυ των

http://www.e-shop.gr/asus-p8z77-v-lx-p-PER.522958

http://www.e-shop.gr/asrock-z77-pro3-retail-p-PER.528655

για τον 2600κ μου. Σκευτηκα να παω σε 1150 με αλλαγη cpu αλλα δεν νμζ οτι αξιζει. Ποια απ τις 2 λετε; Υπαρχει καποια αλλη επιλογη σε αυτες που υπαρχουν στα μαγαζια τωρα;

Δημοσ.

Είναι ολόιδιες με την διαφορά ότι η ASRock έχει Realtek ALC892 Codec αντί του 887 της ASUS (δλδ καλύτερο), ότι η ASUS έχει μερικά παραπάνω expansion slots (1 παραπάνω pci κι ένα pci-e x1) , ότι η asus στο back panel έχει και dvi και τέλος ότι η asrock έχει 9 audio jacks πίσω, με δυνατότητα ως και 9,1 (αληθινό 7,1 setup) ενώ η ASUS μόνο 3 jacks + SP/DIF (ως 5,1 αν χαραμίσεις το μικρόφωνο).

Προσωπικά θα προτιμούσα την ASUS καθώς την θεωρώ ομορφότερη, το όνομα μου εμπνέει λίγη περισσότερο εμπιστοσύνη και επειδή χρειάζομαι το SP/DIF (Optical) out.
Η ASRock δεν φαίνεται κακή επιλογή όμως αν θελήσεις το λίγο καλύτερο τσιπ ήχου της.

Δημοσ.

Πραγματικα θα επελεγα ασροκ μονο κ μονο για τα audio inputs και για το 892. Κατα τα αλλα δεν εχω καπιο θεμα. Επισης η extreme 4 λεει τπτ;

Δημοσ.

Η Asus έχει 3 χρόνια εγγύηση ενώ η Asrock έχει 2. Μην κοιτάς τι έχει στο site του κάθε καταστήματος, δες στην ιστοσελίδα της Asrock. Ακόμα και κορυφαίες της μητρικές με 300+ ευρώ δύο χρόνια δίνει. Αν δεν ήταν και η ευρωπαϊκή νομοθεσία με τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση με ένα έτος θα τις έδιναν. Απαράδεκτο αν σκεφτείς ότι υπάρχουν board που δίνουν 5 έτη!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα πω μ***** αλλα μ φαινεται πολυ "φτηνη" αυτη η mb για το cpc μου.. Και δεν βρισκω κ τπτ καλυτερο.. Αντε extreme 4 αλλα δεν μ παει να παω σε ασροκ.. Δεν ξερω γτ ! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα πηρα την ασους, τα συνδεσα ολα, ανοιγω το pc και.....@@. Ενα beep λειτουργει κανονικα, στην οθονη τιποτα...δοκιμασα κ την ονμπορντ καρτα..καποιος να χει καμια ιδεα πριν τον πεταξω απ το παραθυρο;

Ps. Παιζει να φταει που το συνδεω με hdmi?

Επεξ/σία από paulchro

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...