Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο φόρουμ,

σκέφτομαι να αγοράσω μία τηλεόραση για το σαλόνι με απόσταση θέασης 3-3,5μ . επειδή δεν έχω και τον άπειρο χρόνο να σπαταλήσω στο ψάξιμο θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς κάποια. Είδα ότι για τόση απόσταση χρειάζομαι κοντά στις 50''.

Κάνω κάποιο λάθος;

Τα ΗΖ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο; Δλδ κάποια με 100 και κάποια με 200 έχουν σημαντικές διαφορές; Τις καταλαβαίνει το μάτι;

Επίσης από άποψη budget μπορώ μέχρι 600€, εκτός και αν είναι κάτι ιδιαίτερο οποτε και λίγα παραπάνω.

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ποτε σκοπευεις να προβεις στην αγορα? Το λεω γιατι σε λιγο καιρο οι τιμες θα κατεβουν λογω εκπτωσεων-αρα αλλαζουν και τα μοντελα που χωρανε στο μπατζετ σου

Δημοσ.

Τώρα έλεγα. Αλλά αν είναι έτσι μπορώ να περιμένω. Το πολύ ένα μήνα δλδ. Ποτε ξεκινάνε οι εκπτώσεις;

Δημοσ.

Ειναι πολύς καιρός. Τότε τι προσφορές θα παίζουν; Θα ξεστοκαρουν τις full hd όσος οσο δλδ;

Έχει νόημα στις ίντσες που είμαι να δώσω παραπάνω για ultra; Γύρω στις 50 μαλλον πρέπει να πάω σχετικά και με την απόσταση θέασης.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ειναι πολύς καιρός. Τότε τι προσφορές θα παίζουν; Θα ξεστοκαρουν τις full hd όσος οσο δλδ;

Έχει νόημα στις ίντσες που είμαι να δώσω παραπάνω για ultra; Γύρω στις 50 μαλλον πρέπει να πάω σχετικά και με την απόσταση θέασης.

Ότι θα υπάρχει ξεστοκάρισμα μοντέλων 2014 ναι, αλλά μη νομίζεις ότι θα τις δίνουν και τζάμπα :P. Εννοώ ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες και προσφορές όπως και τώρα. Για τα 3 μέτρα φίλε θες τουλαχιστον 50''. Όσο αφορά το 4Κ, αν αποφασίσεις να πας τότε κοίτα οπωσδήποτε για 55'' και πάνω.

Δημοσ.

τώρα έχω 32'' αλλά μου φαίνεται μικρή..βέβαια την είχαμε πάρει παλιά. Τώρα θα πάω αν είναι σε 50 σίγουρα..απλά επειδή έχω συνηθίσει σε 32 φοβάμαι μήπως είναι μεγάλη..

το μήκος είναι σίγουρα 3, 3,5 , μπορεί και 4 μέτρα....για φουλ hd θα πάω μόνο αν πέσουν στα 700 περίπου..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

h6400,πολυαγορασμενη και σιγουρη με υπεροχη στα σημεια χωρις να ειμαι αντικειμενικος φυσικα.Παρολα αυτα πηγαινε να τις δεις και οποια σου κανει κλικ αυτη παρε.

Παρομοια ειναι και η 6200,κατι στο design,κατι στα κοκοψινια και οτι δεν εχει τα γυαλια και το smart remote.A,μην ξεχασω και την 640 της πανασονικ.Ειδες τελικα ουτε κι εγω μπορω να αποφασισω! :-D

Δημοσ.

Ωραία. Όποτε πάω σίγουρα σε samsung.

Έχει active 3d και remote αυτή που προτείνεις;

Δημοσ.

Όποτε να πάω γι αυτή; Έχει κάτι καλύτερο εκεί κοντά;

Μήπως να ανέβω λίγο για ultra hd ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...