feinuper Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους δεν ηξερα σε ποιο section να το ποσταρω αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα hardware οποτε ηρθα εδωΛοιπον χθες εστεισα το συστημα της υπογραφης μου με μονη διαφορα την καρτα γραφικων που περιμενω να μου ερθει μετα τις γιορτες και εχω τωρα μια Nvidia 9500gt (προπολεμικη) εβαλα τα 8.1 και η αναλυση μου δεν φτανει στο 1920X1080 οπως οταν ειχα windows 7 με την ιδια καρτα και τωρα ειμαι σε 1024x768 και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει λυση να διορθωθει αυτοΕπισης οταν βαζω full αναλυση μου βγαζει στην οθονη "Out of range 77,3 kHz / 60 kHz το μονιτορ μου ειναι ενα LG Flatron w2243S ευχαριστω
spyros1981 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-9500-gt/specifications συμφωνα με αυτο εδω δεν εχει λογικη . εχεις περασει τους πιο προσφατους drivers? 1
feinuper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ηταν λογο καποιων upddate των windows (SOLVED)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα