Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια…ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας σε κατι που ψαχνω….θελω να τρεχω εφαρμογες windows στο Mac μου συγχρονως ….οσο το εχω ψαξει εχω βρει το Parallels ….το μακ μου ειναι version 10.8.5 …..τι προτεινετε εσεις..????

Δημοσ.

το ξερω φιλε μου….απλα επειδη θελω να κανω μερικα πραγματα σε windows δε θελω να μπλεκω με αλλο υπολογιστη…..εισαι γνωστης..????

Δημοσ.

Οι περισσότερες εφαρμογές είναι Mac-συμβατές.

Συνεπώς -εκτός και πρόκειται για κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή που τρέχει μόνο σε Windows- δεν έχεις απολύτως κανένα λόγο να μπλέξεις μ' αυτά.

Γνώμη μου.

Δημοσ.

δε συμφερει αυτο σαν εφαρμογη για το Mac..???? παραδειγμα εγω….που θελω εργασιες να κανω σε office…δε με συμφερει..?????

Δημοσ.

δε συμφερει αυτο σαν εφαρμογη για το Mac..???? παραδειγμα εγω….που θελω εργασιες να κανω σε office…δε με συμφερει..?????

όχι βεβαια βάζεις pages, numbers, keynote και αναγεννιέσαι! 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ για κάποιες εφαρμογές που χρειάζεται να τις δουλέψω σε windows, έχω το Parallels και πάει μια χαρά. Μπορώ να πω, καλύτερα από ότι περίμενα. Το VMware είχε πολλά ζητήματα και το εγκατέλειψα.

Να μην ξεχνάμε ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι για κάποιο λειτουργικό.

Την δουλειά μας να κάνουμε...

Αν θέλεις κάποια πληροφορία για το Parallels, ρώτησέ με.

Δημοσ.

parallels ειναι φανταστικο εργαλειο.

εχεις σε virtual machnice αλλα λειτουργικα (linux-windows) και τα τρεχεις σαν native εφαρμοφες μεσα απο περιβαλλον mac os.

μεχρι και drag and drop αρχεια αναμεσα στα 2 λειτουργικα επιτρεπει αν δεν κανω λαθος.

αξιζει με 1000.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...