Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλες γιορτες ! Επειδη εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω με hardware θα αναφερω το προβλημα μου πολυ χοντρικα.

Η μητρικη μου ειναι η εξης: DFI LANparty DK P55-T3eH9

στην οποια ειχα απο την αρχη που εφτιαξα το κουτι 1 x 2gb ram της corsair κουμπωμενη.

Καποια στιγμη για ευνοητους λογους ηθελα να βαλω επιπλεον ram ετσι λοιπον αγορασα

4gb (2 x 2gb) Corsair XMS3 (ddr3) .Ενα ζευγαρακι απο 2gb η μια δηλαδη.

Και για να μην κουραζω γραφοντας αναλυτικα με λιγα λογια οταν φοραω και τις 3 ram πανω στη μητρικη το pc 

ανοιγει κανονικα στο ρελαντι που λεμε,αλλα μολις παω να ανοιξω οποιαδηποτε εφαρμογη που χρειαζεται παραπανω πορους ο υπολογιστης κλεινει.

Να τονισω οτι αν βαλω οποιαδηποτε απο τις 2 καινουριες ram που ειχα αγορασει με την παλια το pc τρεχει κανονικα με 4 gb ram. (2+2)

Με το που κουμπωσω και την τριτη ενω διαβαζει 6 gb κανει force shutdown με το που παω να κανω κατι παραπανω απο την επιφανεια εργασιας.

Πιστευετε οτι με μια ακομα 2αρα ram δηλαδη στα 8gb πλεον κλεινοντας ολες τις θυρες της μητρικης θα σταματησει να σκαλωνει?

Ελπιζω να ειμαι κατανοητος και ευχαριστω προκαταβολικα ! 

-- τρεχω windows 7 home x64

Δημοσ.

καποιο προβλημα εχουν οι ραμ ή η μητρικη (χαλασμενο socket μνημης ή κατι αλλο )

δεν νομιζω να σωθεις με 4 stick Ram

Δημοσ.

σε τι τάσεις και χρονισμούς λειτουργούν οι μνήμες σου;

κατέβασε και τρέξε το bootable memtest x86 με όλες τις μνήμες πάνω και δες αν θα σου πετάξει errors,υπάρχει πιθανότητα να έχουν ασυμβατότητα μεταξύ τους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...