LouCi4er Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι δινει μονο 3 χρονια εγγυηση ενω το Coolermaster δινει 5 και το Coolermaster ειναι και Haswell ready. Μετα απο 5 χρονια,το Coolermaster δεν θα φτανει ουτε για ζητω,ασε που θα ειναι και ταλαιπωρημενο απο την χρηση αρα παλι για αλλαγη θα παει πριν τελειωσει η εγγυηση.Επισης το Smart ειναι μια χαρα Haswell ready,τουλαχιστον αυτο που πηρε ενας φιλος μου πριν 10 μερες ειχε κανονικα το αυτοκολητακι πανω στο κουτι.
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο 5 χρονια,το Coolermaster δεν θα φτανει ουτε για ζητω,ασε που θα ειναι και ταλαιπωρημενο απο την χρηση αρα παλι για αλλαγη θα παει πριν τελειωσει η εγγυηση.Επισης το Smart ειναι μια χαρα Haswell ready,τουλαχιστον αυτο που πηρε ενας φιλος μου πριν 10 μερες ειχε κανονικα το αυτοκολητακι πανω στο κουτι. What???Εδω χειροτερα τροφοδοτικα τυπου Chieftech εχουν αποδειχτει σκυλια το Coolermaster θα εχει προβλημα?? Εδω σε αλλους εχουν παρουσιαστει προβληματα σε πολυ ακριβοτερα τροφοδοτικα και πιο γνωστα οπως Xfx και Corsair αρα δεν εχει τοσο σημασια το τροφοδοτικο. 1
LouCi4er Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 What???Εδω χειροτερα τροφοδοτικα τυπου Chieftech εχουν αποδειχτει σκυλια το Coolermaster θα εχει προβλημα?? Εδω σε αλλους εχουν παρουσιαστει προβληματα σε πολυ ακριβοτερα τροφοδοτικα και πιο γνωστα οπως Xfx και Corsair αρα δεν εχει τοσο σημασια το τροφοδοτικο. Δεν ειπα οτι θα χαλασει,ειπα οτι τα watt του (550) μαζι με την χρηση που θα εχει υποστει δεν θα επαρκουν και σε 3-4 χρονια θα αλλαχτει.Τωρα αν μερικοι κρατανε 50€ τροφοδοτικα για 10 χρονια,ειναι αλλο καπελο.Εγω εχω ενα Toughpower 750W 4 χρονια,(το οποιο εχει 5 χρονια εγγυηση).Οταν το ειχα παρει επαρκουσε 2 φορες για το συστημα μου(955 στα 4GHz,5870).Σημερα,με εναν 8320 στα 4.5Ghz και την 290,καθε μερα σκεφτομαι ποτε να το αλλαξω.Τεσπα,παντως το Smart ειναι κανονικα Haswell ready.
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μπορει να παρει και το Coolermaster G650M που τα Watt του ειναι υπεραρκετα για ολες τις καρτες. Προσωπικα παντως ειμαι σε ολα υπερ αυτου που εχει την μεγαλυτερη εγγυηση για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,αλλα και καλυτερη μεταπωληση αν χρειαστει αλλαγη.
8elwADSL Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 FYI Τα Smart Se είναι κανονικά haswell ready αλλά κ εγώ θα έπαιρνα το g550/650m λόγω εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα