alex52 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδη εχω ενα προβλημα με το galaxy s4 εχασε το imei και δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ και επειδη εψαξα σε ξενα φορμου βρεικα οτι εαν ξνα γραψω το ESF FILE θα ξανα δουλεψει ,οποτε οποιος μπορει ας μου στειλει το αρχειο οσοι βεβαια εχουν galaxy s4 . gotfor i9505 just use EFS BACKUP from a WORKING i9505 and restore the backup to the NON-WORKING device I have try it and its working,the imei is still NULL but you will got sign Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2014 από alex52
sakis450 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη εχω ενα προβλημα με το galaxy s4 εχασε το imei και δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ και επειδη εψαξα σε ξενα φορμου βρεικα οτι εαν ξνα γραψω το ESF FILE θα ξανα δουλεψει ,οποτε οποιος μπορει ας μου στειλει το αρχειο οσοι βεβαια εχουν galaxy s4 . gotfor i9505 just use EFS BACKUP from a WORKING i9505 and restore the backup to the NON-WORKING device I have try it and its working,the imei is still NULL but you will got sign δοκιμασε την πρωτη μεθοδο πρωτα αν δεν δουλεψει πας στην δευτερη το νο 2 μεσω command box αν εχεις προβλημα baseband που προκαλει null imei (πιο σπανιο) πας δευτερη μεθοδο νο 1 οδηγιες για ολα εδω http://www.technobezz.com/fix-invalid-imei-samsung-galaxy-s4/ θα χασεις ολα τα αρχεια σου αν θυμαμαι για αυτο κανε back up!! πιστευω να βοηθησα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα