Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας,

Έχω την Asus Formula V και ενώ πριν 2-3 μέρες λειτουργούσε κανονικά, ένα πρωί που σηκώθηκα απλά δεν πόσταρε το bios καν. Κάνει ένα συνεχόμενο restart, το ακούσω από τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών.

Επιπλέον είχα βγάλει τη μπαταρία και το ρεύμα, το άφησα κάνα 2-3 μέρες δούλεψε και τώρα πάλι τα ίδια. Δούλεψε μια φορά και τέλος.

Διάβασα κάπου για Dead Bios. Μπορεί να έχει γίνει αυτό;

EDIT: Σύστημα

CPU: AMD1090T

GPU: 6970

MOBO: Asus Formula V

PSU: OCZ 600watt

RAM: Corsair Vegeance LP

Δημοσ.

δεν νομιζω να εχει dead bios, ετσι ξαφνικα.

βγαλε οτι εχει πανω και ασε μονο keyboard και οθονη.

αν παλι τα ιδια, ασε μονο τα απαραιτητα μεσα(mobo-cpu-ram, και αν εχεις onboard gpu βγαλε και την pci-e)

Δημοσ.

Τα έκανα αυτά που μου προτείνεις. Αν βγάλω μάλιστα ραμ βαράει το κουδουνάκι του. Αλλά γενικά γίνεται τίποτα

Ανάβουν κάτι λαμπάκια δίπλα από το καλώδιο της τροφοδοσίας.

Δημοσ.

πήρα ένα gpu από ένα φίλο και το έβαλα, πάλι τα ίδια..τουλάχιστον δεν είναι αυτό..

αλλά έτσι ξαφνικά;(κλασσική ερώτηση..) Παρεμπίπτοντος να αναφέρω ότι καμιά φορά που θυμάμαι δε ξεκινούσε, πήγαινε τη GPU στο 100%, το έκλεινα πατώντας το κουμπί και μετά άναβε κανονικά.(είχα κάνει και bios update κτλ)

Επιπλέον αν έχεις καμιά πρόταση για εναλλακτική μητρική..

Δημοσ.

αν ηταν μητρικη λιγο δυσκολο να αναβε...επεξεργαστης μαλλον σου παρεδωσε πνευμα αυτο το κοκκινο κατι σημαινει σαν λαμπακι ανετρεξε στο βιβλιο να δεις

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα και τον επεξεργαστή σε άλλο μηχάνημα..τίποτα..το βιβλίο για κάποιο λόγο αναφέρει τίποτα..

γενικότερα μάλλον μπορώ να βρω τίποτα παραπάνω για το πρόβλημα μου. Ανάβει το LED της VGA ενώ η VGA είναι κανονικά στη θέση της. Δοκίμασα και με άλλες πλήρως λειτουργικές και πάλι τίποτα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...