NECROFILOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 καλο για ποιο λογω επειδη ερχομαι απο δουλεια και δεν μπορω να παιξω λιγο? δεν σας καταλαβαινω ωρες ωρες. Μπορεις να παιξεις και offline... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 αυτος ρε ιππευει*** νεκρους , τι καθεσαι και τον ρωτας, μπορει απλα να ειναι πολυ "ζωντανη" η SONY για αυτον. Νεκρες, δεν ειμαι και καμια αδερφη. jk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rmacobra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεις να παιξεις και offline... εγω ονλινε παιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εγω ονλινε παιζω. Ποιο παιχνιδι? Σιγουρα εχει και offline. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εγω ονλινε παιζω. Γιατί ταιζεις τα τρολ χρονιάρες μέρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί ταιζεις τα τρολ χρονιάρες μέρες; Μου λεει οτι Παρασκευη Χριστουγεννων γυρισε απο τη δουλεια, και δεν μπορει να παιξει γιατι παιζει μονο online αυτος... εγω τρολλαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rmacobra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μου λεει οτι Παρασκευη Χριστουγεννων γυρισε απο τη δουλεια, και δεν μπορει να παιξει γιατι παιζει μονο online αυτος... εγω τρολλαρω? γιατι Χριστουγεννα δεν δουλευουν ?εχεις μεινει εσυ στους ολυμπιακους αγωνες του 2004.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rmacobra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 γιατι Χριστουγεννα δεν δουλευουν ?εχεις μεινει εσυ στους ολυμπιακους αγωνες του 2004.... οκ οτι πεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μου λεει οτι Παρασκευη Χριστουγεννων γυρισε απο τη δουλεια, και δεν μπορει να παιξει γιατι παιζει μονο online αυτος... εγω τρολλαρω? Δουλευουν! Εγω θα παω σε λιγο στο Skytechshop στην Αθηνα να παρω κατι μνημες που αγορασα online και μου ειπανε σημερα μεχρι τις 21:00 ειναι ανοιχτα. Παντως και εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 ε δεν ειμαστε ολοι δημοσιοι υπαλληλοι. καποιοι δουλευουν και τα Χριστουγεννα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 γιατι τι σου εκανε εσενα η microsoft και ... ιδικα η sony και την χάρηκες τοσο πολυ ? Μαλλον δεν εχει καμια απο τις 2 κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 ε δεν ειμαστε ολοι δημοσιοι υπαλληλοι. καποιοι δουλευουν και τα Χριστουγεννα. Σιγουρα! Απλα μονο κατι everest και τετοια ξερω ειναι ανοιχτα σημερα. Οχι καταστηματα. Γι αυτο μου εκανε εντυπωση. Βεβαια στις μερες μας, ο καθενας κανει οτι μπορει για να βγαλει τα προς το ζην. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NECROFILOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μονο μερικα φαγαδικα, καφενια, λιγα βενζιναδικα και το Skytechshop ειναι ανοικτα σημερα. Οι 9,5 στους 10 δεν δουλευουν. Και οι δρομοι αδειοι ειναι, ειχα κατεβει κεντρο για μια επισκεψη το πρωι και μονος μου πηγαινα στην Κηφισιας, και την Αλεξανδρας την ειδα πιο αδεια απο ποτε.Κηφισια - Αμπελοκηποι 10 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asorogu1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Η λυση ειναι μια βρισκεις γυναικα στους χακερς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα