Zus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μονο μερικα φαγαδικα, καφενια, λιγα βενζιναδικα και το Skytechshop ειναι ανοικτα σημερα. Οι 9,5 στους 10 δεν δουλευουν. Και οι δρομοι αδειοι ειναι, ειχα κατεβει κεντρο για μια επισκεψη το πρωι και μονος μου πηγαινα στην Κηφισιας, και την Αλεξανδρας την ειδα πιο αδεια απο ποτε. Κηφισια - Αμπελοκηποι 10 λεπτα. Νέκρα δηλαδή 3
mason Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εχω και PC και Xbox360, και PS2 και PS3, απλα δεν τη γουσταρω τη Sony κ το PSN για πολλους λογους, και ειδησης σαν αυτες ειναι καλα νεα. No big deal. Πως είναι καλά νέα; Το γεγονός ότι είναι Χριστούγεννα και χιλιάδες άτομα και ιδικά μικρά παιδιά πήραν ένα PS4 ή Xbox One για τα Χριστούγεννα και δε μπορούν να το χαρούν λόγο το ότι είναι down το psn και το xbox live? Τα χιλιάδες άτομα που δεν πέρασαν με τους αγαπημένους τους Χριστούγεννα για χ ή ψ λόγο και δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μέσω ψυχαγωγίας τους; Το επειδή και οι δυο αυτές εταιρίες έχουν κακή φήμη σε κάποιους τομείς δε σημαίνει ότι πρέπει να χαιρόμαστε με την μιζέρια του άλλου γιατί στο κάτω κάτω η χρήστες πληρώνουν το νόμισμα και όχι η MS ή η Sony. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Πως είναι καλά νέα; Το γεγονός ότι είναι Χριστούγεννα και χιλιάδες άτομα και ιδικά μικρά παιδιά πήραν ένα PS4 ή Xbox One για τα Χριστούγεννα και δε μπορούν να το χαρούν λόγο το ότι είναι down το psn και το xbox live? Τα χιλιάδες άτομα που δεν πέρασαν με τους αγαπημένους τους Χριστούγεννα για χ ή ψ λόγο και δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μέσω ψυχαγωγίας τους; Το επειδή και οι δυο αυτές εταιρίες έχουν κακή φήμη σε κάποιους τομείς δε σημαίνει ότι πρέπει να χαιρόμαστε με την μιζέρια του άλλου γιατί στο κάτω κάτω η χρήστες πληρώνουν το νόμισμα και όχι η MS ή η Sony. Χαιρονται οσοι δεν εχουν ps4 η xbox one. Ειναι μεσα στο πνευμα των χριστουγεννων καποιοι. 2
JonnyBoy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλή εταιρεία η Sony.Βγάζει καλές φωτογραφικές μηχανές και έβγαλε το blu-ray που μας έφερε στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας και στον ήχο.Προτού το δώσω στον αδερφό μου είχα ένα PS3 και νωρίτερα ένα PS2.Εκπληκτικά μηχανήματα και τα δύο.Στην ασφάλεια όμως φένεται ότι αδιαφορεί τελείως.Λίγο προτού το παραχωρήσω στον αδερφό μου το PS3 δέχθηκε την πρώτη επίθεση το PSN.Αναγκάστηκα να αλλάξω πιστωτική κάρτα.Απο τότε η εταιρεία έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις επιτυχημένες.Η Microsoft αντίθετα το έχει προσέξει περισσότερο το Xbox live και δεν της την ῾῾πέφτουν῾῾ τόσο συχνά επιτυχημένα...
KilliK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Παρατησαν τα PSN/XBL και ετοιμαζονται να χτυπησουν το Τοr: Site: Hackers Who Shut Down PSN and Xbox Live Now Attacking Tor
Izzy Stradlin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλή εταιρεία η Sony.Βγάζει καλές φωτογραφικές μηχανές και έβγαλε το blu-ray που μας έφερε στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας και στον ήχο.Προτού το δώσω στον αδερφό μου είχα ένα PS3 και νωρίτερα ένα PS2.Εκπληκτικά μηχανήματα και τα δύο.Στην ασφάλεια όμως φένεται ότι αδιαφορεί τελείως.Λίγο προτού το παραχωρήσω στον αδερφό μου το PS3 δέχθηκε την πρώτη επίθεση το PSN.Αναγκάστηκα να αλλάξω πιστωτική κάρτα.Απο τότε η εταιρεία έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις επιτυχημένες.Η Microsoft αντίθετα το έχει προσέξει περισσότερο το Xbox live και δεν της την ῾῾πέφτουν῾῾ τόσο συχνά επιτυχημένα... Γιαυτο το λογο ειναι καλο να κανεις πληρωμες μεσω Paypal!
bOne_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 http://imgur.com/mS57MgBΛογικα απο χθες κατι προσπαθουν να διορθωσουν.Current Psn Status: Intermittently available.
NECROFILOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Η λυση ειναι μια βρισκεις γυναικα στους χακερς Αν τους ηξερα θα τους εδινα απο ενα 10ρικο να πανε Μεταξουργειο.
KAKADI Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Επρεπε να επιμεινει η microsoft... Επρεπε για να παιξει καποιος να ειναι μονιμα η κονσολα συνδεδεμενη.. Να δω ποιος θα την επαιρνε και αν θα μπορουσε να παιξει κανεις τωρα.. Οι συγκεκριμενοι hackers μονο στο κοσμο παντως κανουν κακο και στους χρηστες των συστηματων. Οποιος νομιζει οτι ηρθαν οι δον κιχωτες να πολεμησουν την κακια sony και microsoft καλυτερα θα ειναι να παει για υπνο.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα