Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Amilo Pi 3560 - Keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχετε. Ξεχωριστές ευχές στους εορτάζοντες σήμερα :-)

Στα περί του laptop τώρα.

Έχω το παραπάνω laptop της Fujitsu (pdf) και έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο γιατί έχει γίνει κομμάτια. Πλήκτρα έφυγαν, άλλα έχουν σπάσει, άλλα δεν λειτουργούν κ.τ.λ

Έψαξα σε όσα online καταστήματα ξέρω, αλλά δεν βρήκα τίποτα πέρα από αυτό εδώ:

http://laptop-keyboard.gr/index.php/fujitsu-amilo-pi3560-keyboard-white.html

Ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο site. Το γνωρίζει κανείς; Εγώ πρώτη φορά το είδα, γι αυτό ρωτάω. Σας φαίνεται αξιόπιστο;

Μερικοί θα πείτε για εξωτερικό και δεν θέλω να πάω εκεί.

Αν ξέρει κανείς κανένα άλλο site καλύτερο, παρακαλώ πολύ ας κάνει ένα κόπο να το αναφέρει.

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Ναι, απλά δεν θέλω να μπλεχτώ με εξωτερικό. Έχω δασμούς και ούτε ξέρω πότε θα μου έρθει. Άσε που επειδή μένω σε χωριό, δεν έχω διεύθυνση να δώσω για courier να μου έρθουν. Όταν παραγγέλνω από Ελλάδα, λέω ότι θα περάσω να τα πάρω από το κατάστημα της εκάστοτε courier.

Υπάρχει τίποτα σε ελληνικό site;

Thanks though!

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο τελωνείο δεν έχεις γιατι ειναι απο ευρωπαική ένωση , οσο για το αλλο μαγαζί που αναφέρεις αφου ειναι πληρωμή μεσω paypal αλλα και γενική ταχυδρομική δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Thanks φίλε Sparks. Η γνώμη σου πάντα μετράει.

Απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως και κάποιος έχει ξανά ακούσει το συγκεκριμένο μαγαζί.

Thanks again.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχετε. Ξεχωριστές ευχές στους εορτάζοντες σήμερα :-)

Στα περί του laptop τώρα.

Έχω το παραπάνω laptop της Fujitsu (pdf) και έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο γιατί έχει γίνει κομμάτια. Πλήκτρα έφυγαν, άλλα έχουν σπάσει, άλλα δεν λειτουργούν κ.τ.λ

Έψαξα σε όσα online καταστήματα ξέρω, αλλά δεν βρήκα τίποτα πέρα από αυτό εδώ:

http://laptop-keyboard.gr/index.php/fujitsu-amilo-pi3560-keyboard-white.html

Ήθελα να ρωτήσω για το συγκεκριμένο site. Το γνωρίζει κανείς; Εγώ πρώτη φορά το είδα, γι αυτό ρωτάω. Σας φαίνεται αξιόπιστο;

Μερικοί θα πείτε για εξωτερικό και δεν θέλω να πάω εκεί.

Αν ξέρει κανείς κανένα άλλο site καλύτερο, παρακαλώ πολύ ας κάνει ένα κόπο να το αναφέρει.

Ευχαριστώ πολύ!!

καλησπερα και χρονια πολλά

εχω ενα 3540 ολόκληρο για πώληση με Ελληνικο πληκτρολόγιο σε πολύ καλή κατάσταση,εκτός απο ενα πλήκτρο που έχει χαθεί 

ρίξε μια μάτια μπας και σου κάνει

lxe16SB.jpg

Δημοσ.

Στείλε μου ένα π.μ με κάποια τιμή και θα σου πω. Έχε μόνο υπόψιν, ότι καινούριο από Ελλάδα έχει 45€ και από έξω 20€(+έξοδα αποστολής).

Edit: Μιλάς για όλο το laptop ή μόνο το keyboard;

Γιατί και το δικό μου εκτός από το πληκτρολόγιο δεν έχει άλλο ψεγάδι. Δεν θέλω καινούργιο μηχάνημα.

Δημοσ.

Το έχω βάλει αγγελία όλο το laptop 40e και το δίνω ολο μαζί για ανταλλακτικά,έχει θέμα με την κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη στο mobo, δεν ξέρω αν σε συμφέρει για όλο άλλα θα σου μείνουν τα υπόλοιπα που έχει πάνω 

Δημοσ.

Το έχω βάλει αγγελία όλο το laptop 40e και το δίνω ολο μαζί για ανταλλακτικά,έχει θέμα με την κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη στο mobo, δεν ξέρω αν σε συμφέρει για όλο άλλα θα σου μείνουν τα υπόλοιπα που έχει πάνω

Σε ευχαριστώ. Θα το σκεφτώ!
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εάν δεν έχεις βρεί λύση ακόμα MSSB, έχω πάρει πρίν ένα μήνα περίπου ένα πληκτρολόγιο για το λάπτοπ μου HP G6 απο το συγκεκριμένο μαγαζί http://laptop-keyboard.gr/index.php/hp-pavilion-g6-series-keyboard.htmlκαι μου ήρθε σε μία ημέρα και ελληνικό!!! Είναι αξιόπιστοι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...