kiriakos1313 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω ενα προβλημα βαζω την ταινια με τους υποτιτλους στο usb την βαζω στην τηλεοραση μου δειχνει κανονικα τους υποτιτλους ολα οκ αλλα ειναι πολυ μικροι οι υποτιτλοι και ετσι δεν μπορω να παρακολουθησω με ανεση την ταινια.αν μπορουσατε καπως να με βοηθησετε.ευχαριστω πολυ.
Superuser Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Πιο μοντέλο tv; Κάπου στις ρυθμίσεις της tv είναι
kiriakos1313 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Toshiba 32L2433 απο οσο εψαξα δεν νομιζω να εχει ρυθμισεις στην τν
Superuser Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τότε ίσως με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή. Από ότι διάβασα με ένα μικρό ψάξιμο,οι Panasonic το έχουν αυτό το θεματάκι.. Για δες εδώ μήπως βοηθηθείς: http://www.insomnia.gr/topic/469980-υπότιτλοι-εμφανίζονται-μικροί-στην-τηλεόραση/
kiriakos1313 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Toshiba οχι panasonic εχω ψαξει σε ολα τα φορουμ που εχουν και αυτοι το ιδιο προβλημα και δεν βρηκα ακρη
kiriakos1313 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 καποιος να βοηθησει παιδια αν ξερει. ευχαριστω
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ με τη Sony το ίδιο πρόβλημα έχω. Βλέπεται, αλλά ήθελε μερικά τικ παραπάνω για να βλέπεις με άνεση. Ούτε εγώ μπόρεσα να κάνω κάτι. Φαντάζομαι μία λύση θα είναι να τους κάνεις hardcoded στο αρχείο, αλλά εκτός και αν έχεις προβολή με πολύ κόσμο, δεν θα αξίζει την φασαρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα