Giorgos65ert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 μου εκανε και εμενα εντυπωση. δηλαδη με το υπαρχον συστημα αντιμετωπιζεις προβλημα στις ταινιες? μάλλον δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα άπλα είπε ήρθε η ώρα να κάνω αναβάθμιση για να είμαι έτυμος για το μέλλον
vasi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 μην πας σε gpu του 30αρικου !! μπορείς να πάρεις μια GEFORCE GTX750 TI, θα μπορείς να παίζεις και αξιοπρεπώς games,καταναλώνει ρεύμα λιγότερο από την παλιά πoυ έχεις, ιδίως σε idle Site: GEFORCE GTX750 TI
Giorgos65ert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 μην πας σε gpu του 30αρικου !! μπορείς να πάρεις μια GEFORCE GTX750 TI, θα μπορείς να παίζεις και αξιοπρεπώς games,καταναλώνει ρεύμα λιγότερο από την παλιά πoυ έχεις, ιδίως σε idle Site: GEFORCE GTX750 TI δεν θέλει να παίζει παιχνίδια... movies θέλει να βλέπει.
janpap08 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) edit: δεν θέλει να παίζει παιχνίδια... movies θέλει να βλέπει. Ακριβώς παιδιά...παιχνιδι καθόλου γτ έχει ps4.Καθαρά για ταινίες κ internet θα είναι το συστημα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2014 από janpap08
janpap08 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 μου εκανε και εμενα εντυπωση. δηλαδη με το υπαρχον συστημα αντιμετωπιζεις προβλημα στις ταινιες?Κοίτα δεν είναι δικό μου το pc και να σου πω την αλήθεια δεν έχω και τις γνώσεις για να κρίνω,γι'αυτό και ζητάω τη γνώμη σας. Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λόγος για νέο επεξεργαστή,μπορεί να μείνει εδώ που είναι κ απλά να πάρει μία καρτα(γτ αυτή που έχει δεν βγάζει hdmi) και έναν ssd και καθάρισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα