Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.

Χθες μέρα γιορτών αποφάσισα να κάνω δώρο στον αδερφό μου μια μικρή αναβάθμιση στο λαπτοπ του να του βάλω έναν ssd sandisk 64GB που βρήκα φτηνό μιας και δεν έχει απαιτήσεις πολλές σε αποθηκευτικό χώρο επιπλέον το άνοιξα και το καθάρισα μετά από 4,5 χρόνια και άλλαξα πάστα  έβαλα την articool 5.

Αλλά τα προβλήματα δεν άργησαν να έρθουν αρχικά το λάπατο δεν έβλεπε το ssd για να του περάσω τα windows και το έκανα στον σταθερό , τα πέρασα δοκίμασα άνοιγαν κανονικά στον σταθερό, επιστρέφω βάζω στο λαπτοπ και κάνω εκκίνηση φτάνει στο σήμα των windows και μου βγάζει μπλε οθόνη και κάνει αυτό μόνο , βάζω τον παλιό ανοίγει μια χαρά. Αλλά μετά βγήκε άλλο θέμα ζεσταίνεται πολύ γρήγορα και κλείνει μόνο τού ..
αν μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ και αν να κάνω να λύσω αυτά τα θέματα.

Το λάπτοπ είναι έναν samnsung R589=0.

σας ευχαριστώ πολύ.

Καλές Γιορτές σε όλους.

Δημοσ.

Όσο αφορά την μπλε οθόνη ένας από τους δυο controler είναι σε achi και ο άλλος σε ide.

Συγχρόνισε τους και θα παίξει.. (βάλε στο λαπτοπ ότι έχει κ ο σταθερός)

Για την θερμοκρασία τώρα κάτι δεν έκανες σωστά στην εγχείρηση..

αν είχε παλιά θερμαγωγιμη ταινία πρέπει να βρεις πάλι ταινία γιατί ίσως να μην πατάει καλά η ψήκτρα.

Δημοσ.

Η εγκατάσταση που έκανες στον σταθερό είναι λάθος καθώς έχουν περαστεί οι drivers(generic)για τον σταθερό,οπότε καλά κάνει και bsod'ιάζει το σύστημα.

Για την θερμοκρασία αυτο που λεέι ο movie.

Βάλε τον ssd στο λάπτοπ και στο bios γύρνα τον sata controller σε ide.

Ετσί θα δει τον ssd,κάνε την εγκατάσταση και μετά ψάξε στο νετ πως μέσα απο τη registry αλλάζεις την επιλογή(και μέτα απ το bios)

εναλλακτικά κοίτα στο site του κατασκευαστή του λάπτοπ μιας και θα μπεις έτσι κ αλλιώς για τους drivers,αν υπάρχει sata driver σε μορφή .inf η κάτι άλλο ώστε να μπορέσεις να φορτώσεις τον driver κατά την εγκατατάσταση των windows(σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις την επιλογή για τον sata controller απ το bios)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...