Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

100GB?

Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό;

Από το όνομά του φαίνεται καμιά χαζομάρα για να βγάλεις λεφτά :P 

Εκτός αν πέσω έξω, τότε οκέυ.

Googlαρέ το λίγο... Εγώ κάτι είδα αλλά από την χάλια μετάφραση της Microsoft δεν κατάλαβα και πολλά :mellow:

Δημοσ.

100GB?

Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό;

Από το όνομά του φαίνεται καμιά χαζομάρα για να βγάλεις λεφτά :P

Εκτός αν πέσω έξω, τότε οκέυ.

Googlαρέ το λίγο... Εγώ κάτι είδα αλλά από την χάλια μετάφραση της Microsoft δεν κατάλαβα και πολλά :mellow:

Το ειδα και εγω αυτο αλλα δεν καταλαβα τιποτα.

Το σβηνω  γιατι πιανει αδικα χωρο .

Δημοσ.

ΧΡονια πολλα σε ολους !

Λοιπον βρηκα ενα αρχειο και δεν ξερω ακριβως τι ειναι και τι κανει .

Microsoft money plus, πιανει 100GB .

Τι παιζει ;

Delete χωρίς δεύτερη σκέψη 

Δημοσ.

Το Microsoft Money είναι financial manager:

http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Money

Τώρα, ένα αρχείο να πιάνει 100GB είναι όντως περίεργο. Τι κατάληξη έχει το αρχείο? Μήπως είναι συμπιεσμένο ή καμία εικόνα backup που περιέχει την εφαρμογή και δεδομένα αυτής?

Δημοσ.

Το Microsoft Money είναι financial manager:

http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Money

Τώρα, ένα αρχείο να πιάνει 100GB είναι όντως περίεργο. Τι κατάληξη έχει το αρχείο? Μήπως είναι συμπιεσμένο ή καμία εικόνα backup που περιέχει την εφαρμογή και δεδομένα αυτής?

Το εσβησα φιλε μου,δεν ειδα καν τι καταληξη κλπ ειχε...δηλδη τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα και πως μπηκε στον υπολογιστη μου ;

Δημοσ.

Το εσβησα φιλε μου,δεν ειδα καν τι καταληξη κλπ ειχε...δηλδη τι ακριβως κανει αυτο το προγραμμα και πως μπηκε στον υπολογιστη μου ;

Προφανώς κατέβασες κάποια προγράμματα της Microsoft και ήρθε παρέα και αυτή η βλακεία :P

Ή το είχες από τότε που έβαλες τα Windows και σήμερα το παρατήρησες (λίγο απίθανο βέβαια)

Άκυρο, πρέπει να πέρασες το Microsoft Home, που περιλαμβάνει και το Microsoft Money.. ;)

Δημοσ.

Προφανώς κατέβασες κάποια προγράμματα της Microsoft και ήρθε παρέα και αυτή η βλακεία :P

Ή το είχες από τότε που έβαλες τα Windows και σήμερα το παρατήρησες (λίγο απίθανο βέβαια)

Άκυρο, πρέπει να πέρασες το Microsoft Home, που περιλαμβάνει και το Microsoft Money.. ;)

Τι ειναι το microsoft home ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...