trelo alani Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Χρησιμοποιω Google chrome kai Mozila firefox...αλλά εχω το εξης προβλημα στον μοζιλα ο ηχος απο youtube και οτι δηποτε αλλο σαητ παιζει μια χαρα....αλλα οταν ανοιγω τον chrome εχω προβλημα στον ηχο ακουγεται σαν παρασητα να το πω σαν ενοχλητικο τζιτζικα να το πω τεσπα ενας ηχος τσ τσ τσ τσ ανα ενα και δυο δευτερολεπτα ...τι να φταει ισως ????.....Aπο επεκτασεις δεν εχω τπτ παρα μονο εγραφα google ενεργοποιημενω....προσπαθησα να αφησω τα ιδια προσθετα απο τον μοζιλα οσα ειναι ON (ενεργα) και στο chrome αλλα καμια διαφορααα........Ξερεις κανεις τι να φταιει (driver δεν νομιζω να ειναι γτ απο windows media player δεν εχω θεμα και απο αλλη πηγη ηχου)
Shadowjump Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Για δοκιμασε να βαλεις --force-wave-audio οπως το εχω εγω στο shortcut.
trelo alani Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 shadowjump...exw windows xp δεν γινετε ενταξει το εφτιαξα το γαμ***νο ηχο παιζει 3D surround dolby digital...ola komple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα