Iris_89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω το κινητό του τίτλου "καθαρό", και σήμερα το απόγευμα συνειδητοποίησα πως οι φωτογραφίες στο album camera είχαν εξαφανιστεί. Σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και είδα πως ο φάκελος dcim είναι κενός. Όλα τα υπόλοιπα albums είναι ανέπαφα. Ξέρει κανείς γιατί έγινε και τι μπορώ να κάνω, αν μπορώ να τις επαναφέρω κτλ? Ευχαριστώ! 1
sakis450 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα μηπως εκανες τον φακελο να μην φαινεται?? πηγαινε απο την αρχικη οθονη στο files app πατα το κουμπι επιλογων ρυθμισεις και μαρκαρησε εκει που λεει εμφανισε κρυμενες φωτογραφιες αλλαξε το ονομα του φακελου και φαινεται παλι στο album αν δεν ειναι αυτο υπαρχει προγραμμα που τις επαναφερει αλλα δεν το εχω δοκιμασει δεν εχω το συγκεκριμενο τηλ οδηγιες θα βρεις εδω http://android-photo-recovery.com/tutorials/recover-deleted-photos-from-samsung-galaxy-s3.html δεν γγυωμαι οτι δουλευει αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις καλο βραδυ και καλες γιορτες!!
Iris_89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα αυτό που είπες αλλά πλέον στον φάκελο "camera" υπάρχουν οι φωτογραφίες που τράβηξα δοκιμαστικά, αυτές που είχα απλά εξαφανίστηκαν, έσβησαν χωρίς λόγο.. όπως δεν έχω κρυφά αρχεία. Το λινκ που έστειλες δεν λειτουργεί :/
sakis450 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 <p>Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα αυτό που είπες αλλά πλέον στον φάκελο "camera" υπάρχουν οι φωτογραφίες που τράβηξα δοκιμαστικά, αυτές που είχα απλά εξαφανίστηκαν, έσβησαν χωρίς λόγο.. όπως δεν έχω κρυφά αρχεία. Το λινκ που έστειλες δεν λειτουργεί :/</p> Sorryyyy πληκτρολογησε android-photo-recovery.com galaxy s3 θα σου το βγάλει πρωτο στο google!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα