Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μοντέλο είναι το hp pavilion dv6845ev και έχει vista (το ξέρω, είναι αρχαίο  :P  )

Ξαφνικά δεν μου αναγνωρίζει το bluetooth. Έψαξα για ενημέρωση στη σελίδα της hp και προσπάθησα να κάνω μία με τίτλο "Λογισμικό υποστήριξης για Ενσωματωμένη μονάδα ΗΡ με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth" , χωρίς επιτυχία , και μου έβγαλε παράθυρο που έλεγε ακριβώς το εξής : This installer be run on Windows Vista only. 
Όταν από τις ρυθμίσεις προσπαθώ να κάνω ορατή τη συσκευή ή να στείλω αρχείο από το laptop στο κινητό, μου ανοίγει τα παράθυρα των φωτογραφιών.  
Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα καινούριο. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί;

post-248736-0-44638900-1419555588_thumb.png

post-248736-0-98239600-1419555780_thumb.png

Δημοσ.

Έκανα clean boot και το bluetooth λειτούργησε κανονικά. Όταν όμως μετά έκανα κανονική εκκίνηση το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Πώς μπορώ να βρω τι μου μπλοκάρει τη σωστή λειτουργία του bluetooth;

Δημοσ.

Πιθανότητα στην άλλη λύση με βλέπω να καταλήγω και σ'ευχαριστώ που μου υπενθύμισες αυτή την εναλλακτική.
Στη διαχείριση δεν υπάρχει θαυμαστικό, φαίνονται όλα νορμάλ.
Απλώς δεν καταλαβαίνω τι το μπλοκάρει, εφόσον σε clean boot λειτούργησε κανονικότατα.

Δημοσ.

Νομίζω παλιά σε άλλο θέμα υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα,έψαξα δεν το βρήκα.

Usb bluetooth και είσαι οκ

Υ.γ

Κατέβασε το driver booster pro και δες αν βρεί κάτι απο driver,δοκιμή θα κάνεις δεν χάνεις κάτι.

Δημοσ.

Το driver booster pro μου λέει "Bluetooth peripheral device (Αποσυνδεδεμένη) " 
Τα χει παίξει το laptop , σε κανονική εκκίνηση το βλέπει ως αποσυνδεδεμένο και σε clean boot το αναγνωρίζει κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...