Προς το περιεχόμενο

αλαγη χρωματος σε μηχανακι

#Stelios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργια πλαστικά στο μηχανάκι μου. Επειδή είμαι λίγο ασχέτως με αυτά μήπως ξέρει κάνεις που μπορώ να το κάνω τι χρειάζεται και τι κόστος έχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι επειδή στην άδεια μου είναι δηλωμένα μαύρα και εγώ θέλω να βάλω άσπρα τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω την άδεια και αν χρειάζεται να κάνω κάτι και με την ασφάλεια  

Πας στο μηχανολογικό με την άδεια και κάνεις αίτηση, μια υπεύθυνη δήλωση είναι. Εναλλακτικά γίνεται και σε ΚΕΠ. Για την ασφάλεια δε νομίζω να χρειάζεται να κάνεις κάτι, τα ασφαλιστήρια δεν γράφουν καν το χρώμα.

Δε χρειαζεται να κάνεις τίποτα.Και Κ.Τ.Ε.Ο περνάει.Είναι δευτερεύον το χρώμα και απλώς στο σημειώνουν σαν παρατήρηση.Αρκεί να θες να ξαναβάλεις πάλι τα πλαστικά πίσω σε περίπτωση πώλησης οπότε να είναι στα εργοστασιακά χρώματα.

για αλλαγη χρωματος δεν χρειαζετται να πας μηχανολογικο, πας στα κεπ με την αδεια, σου δινουν ενα χαρτι οτι κατεθεσες για αλλαγη χρωματος και μετα απο καμια βδομαδα σε παιρνουν τηλ και πας κ παιρνεις την καινουρια αδεια χωρις κοστος

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δε χρειαζεται να κάνεις τίποτα.Και Κ.Τ.Ε.Ο περνάει.Είναι δευτερεύον το χρώμα και απλώς στο σημειώνουν σαν παρατήρηση.Αρκεί να θες να ξαναβάλεις πάλι τα πλαστικά πίσω σε περίπτωση πώλησης οπότε να είναι στα εργοστασιακά χρώματα.

Μια μικρή διόρθωση, από προσωπική εμπειρία.

Θα περάσει από ΚΤΕΟ, αλλά θα αναγκαστεί να το πάει για επανέλεγχο, αφού έχει κάνει την τροποποίηση στην άδειά του. Συνήθως ο επανέλεγχος ορίζεται σε max ένα μήνα μετά. Και κανονικά, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...