kogi4ever Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα αγορασα τα ακουστηκα roccat syva,αλλα οπως ολοι ξερουμε εχουν 1 καρφακι και για ακουστηκα και για μικροφωνο.Εγω θελω να το κανω απο 1 καρφακι σε 2.Αγορασα λοιπον απο το ebay με 1,5€ αλλα ειναι μια ψευτια και κανει παρεμβολες στο μικροφωνο.Μπορειτε να μου πρωτεινετε ενα μετατροπεα να ειναι καλος και να μην μου δημιουργει προβληματα?Και να μου πειτε πως ακριβως το λενε αυτο γιατι δεν βρηκα Ευχαριστω και καλες γιορτες!
WoodSell3r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι σε splitterΤι ακριβώς αγόρασες από το Ebay;Splitter από θυληκό σε δύο αρσενικά;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τα spliter αυτα δεν κανουν για ακουστικα τλφ, τα ακουστικά τλφ εχουν 4 pins Αλλά εγω δεν κατάλαβα τι το θέλεις το 1 σε 2
kogi4ever Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το καρφακι των παραπανω ακουστηκων έχει πανω όπως είπε 4 pin στο οποίο περιέχονται μικροφωνο κι ακόυστηκα.Εγώ θέλω ενα μετατροπε ο οποίος θα έχει ως υποδοχή ενα θηλυκο που να χωράει 4 pin και να βγάζει σε 2 ασερνικα απο τα οποία το ενα θα είναι για μικρόφωνο και το άλλο για ακούστηκαν και ετσι με αυτον τον τροπο θ είναι compalaible με pc
WoodSell3r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ούτε εγώ, το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να πήρε το σπλίτερ για να συνδέσει τα δύο αρσενικά στη κάρτα ήχου του υπολογιστή, στην υποδοχή εξόδου και μικροφώνου αντίστοιχα για να τα χρησιμοποιεί σε online gaming.Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να δουλέψει κάτι τέτοιο. Ας μας πει βέβαια, μη κάνουμε και εικασίες.
kogi4ever Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ψαχνω να βρω αυτο εδω και καλυτερη ποιοτητα για να μπορω να χρησιμοποιησω τα ακουστηκα σε κλησεις skype και τετοια μεσω του υπολογιστη.Επισης θελω να βρω πως τα λενε ακριβως.Στο ebay τα ονομαζει περιφραστηκα. Θέλω αυτο εδω,αλλα σε μια καλυτερη ποιοτητα γιατι αυτο δεν ειναι καλο,επισης θελω να μου πειτε το ονομα του καλωδιου αυτου;
WoodSell3r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία, τώρα που ξεκαθάρισες τι θέλεις, το παραπάνω είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα δουλέψει.Πιο πριν που είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει, αναφερόμουν σε απλό σπλιτεράκι που παίρνει ένα και δίνει σε δύο χωρίς να ξεχωρίζει μικροφώνο/έξοδο. Για την ποιότητα που αναφέρεις, πιο παλιά, είχα δοκιμάσει ένα τέτοιο σπλιτερ της razer και δεν είχα ούτε παράσιτα ούτε κάποιο άλλο θέμα.
kogi4ever Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ναι το παραπανω που εδειξα ειναι δικο μου.Εγω θελω να βρω ενα καλυτερο γιατι το τωρινο κανει παρεμβολες στο μικροφωνο λογω της κακης ποιοτητας.Ποια ειναι η ακριβης ονομασια αυτου το προιοντος και αν γινεται να μου στειλετε 2-3-4-5 link που να υπαρχει το παραπανω καλωδιο σε καλυτερη ποιοτητα
WoodSell3r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Splitter ονομάζεται και ειδικότερα:1 female to 2 male connectors: 3.5mm mic input/audio output jacksκαθώς ξεχωρίζει τις δύο εξόδους που βγάζει για μικρόφωνο/ήχο.Αυτό είχα δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα