mpouxa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους ! Θέλω να αγοράσω ένα κινητό φθηνό και ψάχνοντας έχω βρει αυτά τα δυο : Site: Lenovo A8 A806 και Site: Lenovo S960 Vibe X Είμαι σε δίλημμα με το ποιο να διαλέξω... Ποιο από τα δυο προτείνετε και γιατί ; Εάν έχετε κάποια αντίστοιχη πρόταση στα ίδια περίπου λεφτά ή και λίγα παραπάνω θα ήταν ευπρόσδεκτη.
xalkiadakis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Site: moto g ... 20 ευρω πιο πανω και ειναι κορυφαιο στην κατηγορια του
mpouxa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Site: moto g ... 20 ευρω πιο πανω και ειναι κορυφαιο στην κατηγορια του Όταν λες κορυφαίο τι εννοείς ; Σε τι υπερτερεί από τα υπόλοιπα ; Γενικά τα specs του σαν ποσότητες τουλάχιστον φαίνονται χειρότερα. Σόρρυ αλλα δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στα κινητά ...
Grey Warden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το moto G μόνο αν αγοράσει κανένας από Ελλάδα συμφέρει. Εφόσον ο φίλος προσανατολίζεται σε αγορές από Κίνα τότε υπάρχουν αρκετές προτάσεις. Κάποιος που ξέρει καλύτερα την κινέζικη αγορά θα μπορέσει να τον κατατοπισει. 2
highpriest Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα το Α8 μιας και τα κινητά είναι πάνω κάτω ίδια, αλλά το Α8 φοράει kit kat. Μάλιστα το golden warrior το θεωρώ ένα από τα πιο VFM τηλέφωνα από Κινα και θα το πρότεινα σε οποιονδήποτε ψάχνει ποιοτικό κινητό μέχρι 150 ευρώ. Το moto g συμφέρει με σύγκριση κινητών απο Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Αλλιώς, τι να κλάσει με 1GB ραμ μπροστά στο lenovo.
mpouxa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα το Α8 μιας και τα κινητά είναι πάνω κάτω ίδια, αλλά το Α8 φοράει kit kat. Μάλιστα το golden warrior το θεωρώ ένα από τα πιο VFM τηλέφωνα από Κινα και θα το πρότεινα σε οποιονδήποτε ψάχνει ποιοτικό κινητό μέχρι 150 ευρώ. Το moto g συμφέρει με σύγκριση κινητών απο Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Αλλιώς, τι να κλάσει με 1GB ραμ μπροστά στο lenovo. Νομίζω εκτός του όμορφου design το golden warrior δεν διαφέρει και πολύ από το Α8 (+Dual Sim standby). Θα το τσιμπούσα γιατί μου φαίνεται αρκετά ωραίο, αλλά απ οτι βλέπω το 3G δουλεύει μόνο στις συχνότητες της κίνας. Site: Lenovo S8 Golden Warrior Οπότε μέχρι στιγμής επικρατέστερο ειναι το Α8.
AngelMobile93 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε μου καλησπέρα! Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά Κινέζικου smartphone, προσανατολίσου προς Xiaomi καΙ ΤHL. Απλά κορυφαία και έχω ακούσει τα καλύτερα από φίλους μου που έχουν προχωρήσει σε αγορά τους. Ρίξε μια ματιά. όχι πως η Lenovo δεν έχει βγάλει αξιόλογα smartphones, αλλά προφανώς το ποστ αυτό έγινε για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση. Ααα και συμφωνώ απόλυτα για moto g, κορυφαία και οικονομικότατη λύση!
mpouxa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε μου καλησπέρα! Αν ενδιαφέρεσαι για αγορά Κινέζικου smartphone, προσανατολίσου προς Xiaomi καΙ ΤHL. Απλά κορυφαία και έχω ακούσει τα καλύτερα από φίλους μου που έχουν προχωρήσει σε αγορά τους. Ρίξε μια ματιά. όχι πως η Lenovo δεν έχει βγάλει αξιόλογα smartphones, αλλά προφανώς το ποστ αυτό έγινε για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση. Ααα και συμφωνώ απόλυτα για moto g, κορυφαία και οικονομικότατη λύση! Τα xiaomi όντως φαίνονται πολύ καλά κατά την άποψη μου, με μια πρώτη ματιά, αλλά απ οτι παρατηρώ είναι για πιο γερά πορτοφόλια σε σχέση με τα lenovo που έχουν μεγαλύτερη low-budget γκάμα...
highpriest Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω εκτός του όμορφου design το golden warrior δεν διαφέρει και πολύ από το Α8 (+Dual Sim standby). Θα το τσιμπούσα γιατί μου φαίνεται αρκετά ωραίο, αλλά απ οτι βλέπω το 3G δουλεύει μόνο στις συχνότητες της κίνας. Site: Lenovo S8 Golden Warrior Οπότε μέχρι στιγμής επικρατέστερο ειναι το Α8. Κάπου έγινε παρεξήγηση. Οταν λέω Golden warrior εννοώ αυτό. Δηλαδή το A8. http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Για το ίδιο τηλέφωνο μιλάμε. Δεν ξέρω αν υπάρχουν δύο golden warrior εκδόσεις, αλλά το A8 το έχω πετύχει σαν golden warrior και με τον ανάλογο χρυσό ιππότη σε αρκετά review. 1
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τα xiaomi όντως φαίνονται πολύ καλά κατά την άποψη μου, με μια πρώτη ματιά, αλλά απ οτι παρατηρώ είναι για πιο γερά πορτοφόλια σε σχέση με τα lenovo που έχουν μεγαλύτερη low-budget γκάμα... Χλωμοί, σχιστοματιδες, κοντοί και πολλοί (παρα πολλοί όμως) ναι.. μαλακες όχι Κινέζοι μεν, αλλά και στην κινέζικη αγορά οτι δίνεις παίρνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα