DragonDagger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω το παραπάνω τηλέφωνο και απ`ότι είδα είναι 2014 μοντέλο σε σχέση με το προηγούμενο που είναι 2012, παρόλα αυτά μήπως είναι λίγο παλιό για αγορά; Το s4 ήθελα να πάρω άλλα δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα αυτό το διάστημα... Θα μπορεί να πάρει ενημερώσεις, είναι καλή επιλογή γενικότερα; Στα χαρακτηριστικά τα σπάει και σαν συσκευή είναι τούμπανο άλλα αξίζει μετά από τόσο καιρό;
kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε τουμπανο ειναι ουτε τα σπαει αλλα για την τιμη του κατι κανει.Απο εκει και περα δεν θα σου το προτεινα γιατι αναβαθμισεις πολλες σιγουρα δεν θα παρει και επισης θα εχει μικρη ημερομηνια ληξης οπως και το απλο S3 2
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω το παραπάνω τηλέφωνο και απ`ότι είδα είναι 2014 μοντέλο σε σχέση με το προηγούμενο που είναι 2012, παρόλα αυτά μήπως είναι λίγο παλιό για αγορά; Το s4 ήθελα να πάρω άλλα δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα αυτό το διάστημα... Θα μπορεί να πάρει ενημερώσεις, είναι καλή επιλογή γενικότερα; Στα χαρακτηριστικά τα σπάει και σαν συσκευή είναι τούμπανο άλλα αξίζει μετά από τόσο καιρό; Γιατι δεν κοιτας το moto G Dual 2014 ; Η το ZTE Blade Veg ; Εχει πολλα κινητακια να παρεις σε αυτα τα λεφτα που ειναι πολυ ανωτερα!! ΑΣε το S 3 τελειωσε....αυτο ηταν .
DragonDagger Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε τουμπανο ειναι ουτε τα σπαει αλλα για την τιμη του κατι κανει.Απο εκει και περα δεν θα σου το προτεινα γιατι αναβαθμισεις πολλες σιγουρα δεν θα παρει και επισης θα εχει μικρη ημερομηνια ληξης οπως και το απλο S3 Αν το συγκρίνεις με το oneplus one ή το iphone 6, ναι... ούτε τα σπάει ούτε τούμπανο είναι! Για την εποχή του όμως ήταν συσκευάρα αν όχιη καλύτερη από τις καλύτερες, και πόσο μάλλον για κάποιο άτομο που δεν είναι gadgetάκι και δεν κοιτάζει τα πράγματα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ημερομηνία λήξης ( μικρή ) γιατί να έχει; Και τι εννοείς με το απλό s3; Τι διαφορές έχουν και γιατί να μην πάρει αναβαθμίσεις από τη στιγμή που είναι νέα έκδοση; Εντάξει η πλατφόρμα δεν θα σηκώνει τις ενημερώσεις που θα σηκώνει το s5 άλλα παρόλα αυτά τι νόημα έχουν οι αναβαθμίσεις από τη στιγμή που το τηλέφωνο θα πετάει και σε μια παλιότερη; super amoled έχει, κάμερα αξιόλογη έχει, μνήμα μια χαρά, στο σερφάρισμα και στα μειλ θα πηγαίνει σφαίρα... 2
kataramenos32 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Αν το συγκρίνεις με το oneplus one ή το iphone 6, ναι... ούτε τα σπάει ούτε τούμπανο είναι! Για την εποχή του όμως ήταν συσκευάρα αν όχιη καλύτερη από τις καλύτερες, και πόσο μάλλον για κάποιο άτομο που δεν είναι gadgetάκι και δεν κοιτάζει τα πράγματα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ημερομηνία λήξης ( μικρή ) γιατί να έχει; Και τι εννοείς με το απλό s3; Τι διαφορές έχουν και γιατί να μην πάρει αναβαθμίσεις από τη στιγμή που είναι νέα έκδοση; Εντάξει η πλατφόρμα δεν θα σηκώνει τις ενημερώσεις που θα σηκώνει το s5 άλλα παρόλα αυτά τι νόημα έχουν οι αναβαθμίσεις από τη στιγμή που το τηλέφωνο θα πετάει και σε μια παλιότερη; super amoled έχει, κάμερα αξιόλογη έχει, μνήμα μια χαρά, στο σερφάρισμα και στα μειλ θα πηγαίνει σφαίρα... Ολα αυτα που ειπες ΑΛΛΑ οπως ειπα για μικρο χρονικο διαστημα.Η ωρα που θα αρχισει να κολλαει και θα θες να το πεταξεις στον τοιχο δεν θα αργησει πολυ και στο λεω απο εμπειρια μιας και εχω πολλες συσκευες samsung στα χερια μου συμπεριλαμβανομενου και του S3.Επισης η μνημη του ειναι πολυ μετρια για το βαρυ touchwiz που φοραει.Οι αναβαθμισεις η θα διορθωνουν καποια προβληματα η θα φερνουν κατι νεο οπως πχ απο JB σε Lollipop οποτε ειναι αυτονοητο πιστευω γιατι ολοι θελουν να τις παιρνουν.Τωρα αν με το καλο του δωσει η σαμμυ lollipop θα αργησει σιγουρα πολυ.
AMD Expert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Αξιόλογο για τα χρήματά του, όμως το λογισμικό του θα το βαραίνει πολύ. Προσωπικά καλύτερα να προτιμήσεις το Moto G 2014 Dual Sim
Thessalonikios200 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 <p>Ουτε τουμπανο ειναι ουτε τα σπαει αλλα για την τιμη του κατι κανει.Απο εκει και περα δεν θα σου το προτεινα γιατι αναβαθμισεις πολλες σιγουρα δεν θα παρει και επισης θα εχει μικρη ημερομηνια ληξης οπως και το απλο S3</p> Δεν θα πάρει καμία αναβάθμιση φίλε, μένει εκεί που είναι.
GianniSM Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πρώην κάτοχος του S3 (όχι του ΝΕΟ), το τηλ ήταν απίστευτα αργό μετά από 1 χρόνο χρήσης και η μπαταρία του απογοητευτική. Θεωρητικά αυτό λύνεται με το κιτ κατ που ΔΕΝ πήρε το δικό μου, αφού φτιάχτηκε για να δουλεύει καλά στο 1G ram, με το 1.5 λογικά θα τρέχει νεράκι.Στα θετικά η πολύ όμορφη οθόνη, και η αξιοπρεπέστατη κάμερα που έχει, καλύτερη από του Moto G 1st gen που έχει η γυναίκα μου. Αποσπώμενη μπαταρία που βρίσκεις στο ebay με 8Ε, άρα δεν υπάρχει θέμα. Στο θέμα μνήμης επεκτάσιμη με άλλα 10Ε, άρα ούτε αυτό είναι deal braker.To Moto G 2nd gen μεγάλωσε άρα το πλεονέκτημα στην οθόνη του εξανεμίστηκε, και όσο καλή και να ναι δεν συγκρίνεται με την amoled όχι πως είναι κακή μην παρεξηγηθώ απλά όχι τόσο καλή όσο του S3. Η κάμερα βελτιώθηκε σαφέστατα από αυτό του 13, αλλά παραμένει χειρότερη από του S3.Στα πλεονεκτήματα του είναι πως την λέξη λαγκ θα την βγάλεις από το λεξιλόγιο σου, έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής, καλύτερη από του S3 και αναβαθμίσεις στην ώρα του. Το lollipop που περνά υποχρεωτικά από Davlik σε ART προσφέρει ακόμα περισσότερη ταχύτητα της τάξης του 20%+ το ίδιο και με την μπαταρία, που όμως δεν είναι αποσπώμενη.Συμπέρασμα. Και οι 2 συσκευές για τα λεφτά τους είναι πολύ τίμιες, που έχουν διαφορετικά ατού, και τελικά είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Δεν θεωρώ πως είναι λάθος καμιά από τις 2 επιλογές 2
highpriest Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 To S3 είναι τίμιο για τα λεφτά που θέλει. Ας μην το συγκρίνουμε με το S3 σε κατηγορία, μιας και όταν βγήκε εκείνο, στην εποχή του, ήταν ναυαρχίδα. Πιστεύω ότι το 1,5 gb ram κάνει την διαφορά στο neo. Απο εκει και πέρα σε αυτά τα λεφτά παίζουν πολλά μοντέλα. Το moto g είναι μια λύση, αν σε ενδιαφέρουν γρήγορες αναβαθμίσεις. Έχει όμως stock android που σε άλλους αρέσει, ενώ άλλοι θέλουν κάτι παραπάνω (πχ touchwiz ή sence κλπ). Νομίζω πάντως ότι το neo δεν είναι μάπα αγορά.
StigmaX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το neo αποτελεί εξαιρετική επιλογή αν μπορείς να συμβιβαστεις με το γεγονός ότι η πιθανότητα να πάρει lollipop είναι μηδαμινη. Και η συγκεκριμένη αναβάθμιση αλλάζει ριζικά το Android, εφαμιλη θα έλεγα με την αλλαγή από τη 2.x στην 4.
DragonDagger Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πρόσφατα έκανα μια βόλτα στο public και τσέκαρα το xperia E3 και το MLS iQTalk. To xperia μπορώ να πω πως έχει φοβερό σχεδιασμό ( για μένα ) και από χαρακτηριστικά ήταν αρκετά καλό για τα λεφτά του τουλάχιστον. 4πύρηνο, κάμερα ικανοποιητική για 5mp 4,5 ίντσες οθόνη... Το MLS αν και δεν έχει amoled έχει 960 x 540, 5 ντσες οθόνη σε αντίθεση με το xperia που είναι στα 854 x 480 pixel. Το Moto G έχει μεγάλο SAR νομίζω είναι και χωρίς φορτιστή. Είμαι ανάμεσα στα 3 χωρίς παραπάνω ψάξιμο και όπως είπε και ο @GianniSM όλα έχουν + και - Εάν έχετε κάποια άλλη επιλογή, ελεύθερα μόνο να μη ξεφεύγει το 200άρι Ευχαριστώ
GianniSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πρόσφατα έκανα μια βόλτα στο public και τσέκαρα το xperia E3 και το MLS iQTalk. To xperia μπορώ να πω πως έχει φοβερό σχεδιασμό ( για μένα ) και από χαρακτηριστικά ήταν αρκετά καλό για τα λεφτά του τουλάχιστον. 4πύρηνο, κάμερα ικανοποιητική για 5mp 4,5 ίντσες οθόνη... Το MLS αν και δεν έχει amoled έχει 960 x 540, 5 ντσες οθόνη σε αντίθεση με το xperia που είναι στα 854 x 480 pixel. Το Moto G έχει μεγάλο SAR νομίζω είναι και χωρίς φορτιστή. Είμαι ανάμεσα στα 3 χωρίς παραπάνω ψάξιμο και όπως είπε και ο @GianniSM όλα έχουν + και - Εάν έχετε κάποια άλλη επιλογή, ελεύθερα μόνο να μη ξεφεύγει το 200άρι Ευχαριστώ Δεν είναι ικανοποιητική η κάμερα του Ε3, χάλια είναι. Χάλια οθόνη επίσης, μόλις 4G χώρο. Κάκιστη επιλογή κατεμένα. Η MLS απαίσιο τηλ, που απλά βάλαν το λόγκο σε ένα ινδικό τηλ και πουλάνε την εφαρμογή με την αναγνώρηση φωνής. Ίσως είναι χρήσιμο για κάποιον που οδηγεί πολύ, αλλά όχι για όλους τους υπόλοιπους. Ένας φορτιστής για το Μότο κάνει 10-15Ε. Δεν θεωρώ πως είναι σοβαρό πρόβλημα. Νομίζω πως αυτό θα σε καλύψει περισσότερο από όλα.
DragonDagger Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι ικανοποιητική η κάμερα του Ε3, χάλια είναι. Χάλια οθόνη επίσης, μόλις 4G χώρο. Κάκιστη επιλογή κατεμένα. Η MLS απαίσιο τηλ, που απλά βάλαν το λόγκο σε ένα ινδικό τηλ και πουλάνε την εφαρμογή με την αναγνώρηση φωνής. Ίσως είναι χρήσιμο για κάποιον που οδηγεί πολύ, αλλά όχι για όλους τους υπόλοιπους. Ένας φορτιστής για το Μότο κάνει 10-15Ε. Δεν θεωρώ πως είναι σοβαρό πρόβλημα. Νομίζω πως αυτό θα σε καλύψει περισσότερο από όλα. Η σύγκριση μιας συσκευής " ως προς το καλό & κακό" έχει να κάνει πάντα με συσκευές στα ίδια πλαίσια. Για τα λεφτά του είναι καλή, την δοκίμασα στο κατάστημα και ήταν μια χαρά. Τώρα, σε σχέση με το z3 που βρισκόταν δίπλα... εεε, ναι ήταν χάλια τόσο η κάμερα όσο και όλα τα υπόλοιπα... Το ΜLS μπορώ να πω πως είχε πολύ ικανοποιητική οθόνη, δεν πιξέλιαζε πουθενά και από χαρακτηριστικά που το έχει ένας γνωστός μου... δεν έχει παράπονο ( φυσικά δεν είναι gadgeτάκιας και δεν γνωρίζει από τεχνολογία πέρα από τα γνωστά ). Το Moto G δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου έχω όμως ακούσει πολύ καλές κριτικές για το τηλέφωνο. Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει δεν νομίζω να καταλήξω κάπου σύντομα...
StigmaX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πρόσφατα έκανα μια βόλτα στο public και τσέκαρα το xperia E3 και το MLS iQTalk. To xperia μπορώ να πω πως έχει φοβερό σχεδιασμό ( για μένα ) και από χαρακτηριστικά ήταν αρκετά καλό για τα λεφτά του τουλάχιστον. 4πύρηνο, κάμερα ικανοποιητική για 5mp 4,5 ίντσες οθόνη... Το MLS αν και δεν έχει amoled έχει 960 x 540, 5 ντσες οθόνη σε αντίθεση με το xperia που είναι στα [/size]854 x 480 pixel.[/size] Το Moto G έχει μεγάλο SAR νομίζω είναι και χωρίς φορτιστή. Είμαι ανάμεσα στα 3 χωρίς παραπάνω ψάξιμο και όπως είπε και ο @GianniSM όλα έχουν + και - Εάν έχετε κάποια άλλη επιλογή, ελεύθερα μόνο να μη ξεφεύγει το 200άρι Ευχαριστώ Δώσε και σε εμάς ένα link που να λέει ότι το moto g έχει μεγάλο Sar. Γιατί μάλλον το Site της μοτορολα ψέματα θα λέει που έχει τις μετρήσεις της ευρωπαϊκής ένωσης. Κάτω από 0.6 έχει, και είναι ίσως το χαμηλότερο που θα βρεις σε δικαρτο τηλέφωνο. Τα iPhone ενημερωτικά είναι τρεις φορές πάνω.
carrypizza Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 ολοι ασχοληστε με τα προβληματα που παρουσιαζουν τα κινητα σας τα οποια ειναι πανω απο 1-2 χρονια ειμαι κατοχος του s3 δεν λεω οτι το κινητο ειναι τελειο αλλα ουτε μου κολλαει. ουτε ειναι πολυ γρηγορο ουτε αργο για καθημερινη χρηση και για οτι κανουν ολα τα smartphone μια χαρα ειναι .... το αστειο με το touchwiz το εχετε κανει καραμελα ωραια δεν σου αρεσει το λογισμικο ? με δουλεια 1 ωρας περνας το κιτ κατ το λολιποπ η οτι αλλο (cyanogemod)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα