Antonis38 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Έχω το Note 4 αγορασμένο από το skroutz (EU) και έχω ένα πρόβλημα το οποίο ως τώρα το έχω παρατηρήσει μόνο στη μουσική. Ορισμένα τραγούδια που πέρασα στο κινητό μου έβγαλαν πρόβλημα στην αναγνώριση του τίτλου και του καλλιτέχνη. Μιλάω φυσικά για ελληνικά τραγούδια των οποίων οι τίτλοι και ο καλλιτέχνης είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες! Αντί αυτών εμφανίζει για παράδειγμα: "AeUiico Euooenao" με τόνους κτλ. Με λίγα λόγια μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα fonts του κινητού στα ελληνικά αν δεν κάνω λάθος. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Να αλλάξεις μόνος σου τους τίτλους των τραγουδιών και των τραγουδιστών μέσω της δυνατότητας επεξεργασίας στην εφαρμογή. Δεν είναι θέμα του Note αλλά όλων των συσκευών.
Antonis38 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό το σκέφτηκα και γω απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει και ξέρετε καμία άλλη λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα