Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μου έχουν δώσει μια ιστοσελίδα, από όπου μπορεί κάποιος να αγοράσει κινεζικά προϊόντα τεχνολογίας(δεν έχω δει εάν υπάρχουν και άλλα εκτός από αυτά). Η σελίδα λέγεται gearbest.com. Εκεί έχω βρει μάλιστα και ένα πού καλό, από ότι φαίνεται, κινητό, το Doogee DG550, στα €140. Έχω όμως μερικούς ενδοιασμούς.

1) Είναι το κινητό αυτό αξιόπιστο; Γνωρίζει κανείς; Από ότι είδα σε βίντεο, η συσκευασία είναι πολύ καλή, το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι στο κουτί γράφει ότι το κινητό έχει android 4.4., το κινητό όμως μέσα γράφει 4.2.9(!!), η οποία φυσικά έκδοση δεν υπάρχει, το πιο πιθανό να είναι 4.2.4(νομίζω αυτή υπάρχει, ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει εάν κάνω λάθος εδώ).

2)  Αν και σε κάποια site είδα ότι την θεωρούν την σελίδα αξιόπιστη, και έτσι φαίνεται για να πω την αλήθεια μιας και η σχεδίασἠ της φαίνεται πολύ καλή, είδα όμως και παράπονα ότι δεν αποστέλονταν οι παραγγελίες.

Τέλος, εάν δεν είναι έμπιστη αυτή η σελίδα, μπορεί να μου πει κανείς μια άλλη; Και επίσης εάν και το κινητό δεν είναι καλό, έχει κάποιος πρόταση για κινεζικό καλό κινητό μέχρι €150;

Ευχαριστώ πολύ;

Βαγγέλης

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει ένα smartwatch από 8/12/14 και ακόμα δεν το έχουν στείλει, δεν έχουν λένε στοκ.

Απέφυγε το καλύτερα δες στο vickmall.com την επόμενη μέρα σου δίνει Tracking Number.

Δημοσ.

Δηλαδή είσαι ευχαριστημένος από το δεύτερο; Εγώ πάντως παρατήρησα ότι έχει μόνο 150 like στο facebook. Τρέχει κάτι με αυτό;

Δημοσ.

και για μένα το vickmall είναι το καλύτερο. οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες σε όλα τα στάδια της παραγγελίας . Και απ' ότι λένε δεν κάνουν τους Κινέζους και στο θέμα των εγγυήσεων . (πριν παραγγείλεις βέβαια επιβεβαίωσε μέσω chat ότι υπάρχει το προϊόν σε απόθεμα)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω πάρει συστάσεις από έναν φίλο μου για το μαγαζί minideal net.Πριν ένα μήνα πήρε στα χέρια του κινητό από εκεί , χωρίς προβλήματα. Το μόνο μείον απ οτι μου είπε είναι οτι έκανε περίπου έναν μήνα μέχρι να έρθει.... 

Στο vickmall πόσο καιρό παίρνει συνήθως για να παραδοθεί κάτι ; 

Δημοσ.

όλα πάνω κάτω στον μήνα κυμαίνονται. Η καθυστέρηση δεν εξαρτάται από αυτούς αλλά από τα ταχυδρομεία , τα καλά μαγαζιά συνήθως στέλνουν το κινητό σε 2 με 3 μέρες από την παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Το2c.com, Vickmall.com, report me for spam, Geekbuying.com. Δοκιμασμένα site που 99% δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Αν βιάζεστε βέβαια, πάντα chat για να επιβεβαιώσετε διαθεσιμότητα, γιατι στο geekbuying για ένα minix περίμενα 15 μέρες διαθεσιμότητα και έκανε 12 μέρες η αποστολή!

Δημοσ.

Το2c.com, Vickmall.com, report me for spam, Geekbuying.com. Δοκιμασμένα site που 99% δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Αν βιάζεστε βέβαια, πάντα chat για να επιβεβαιώσετε διαθεσιμότητα, γιατι στο geekbuying για ένα minix περίμενα 15 μέρες διαθεσιμότητα και έκανε 12 μέρες η αποστολή!

Το report me for spam φαίνεται αρκετά καλό ... Θέλω να παρω ένα Lenovo Α8 Α806. από κάτω λέει "15 days money back guarantee,1 year product warranty" . Ισχύει όντως ; Ρωτάω γιατί απ' ότι βλέπω στα περισσότερα δεν ισχύει τπτ τέτοιο.

Link.png Site: Εδώ πάντως διαβάζω πολύ ανάμεικτες κριτικές.

Δημοσ.

Το report me for spam φαίνεται αρκετά καλό ... Θέλω να παρω ένα Lenovo Α8 Α806. από κάτω λέει "15 days money back guarantee,1 year product warranty" . Ισχύει όντως ; Ρωτάω γιατί απ' ότι βλέπω στα περισσότερα δεν ισχύει τπτ τέτοιο.

Link.png Site: Εδώ πάντως διαβάζω πολύ ανάμεικτες κριτικές.

3 κινητά που έχω πάρει απο αυτούς ήρθαν με postNL σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, δεν είχα ιδιαίτερο θέμα. Βέβαια δεν έχω χρειαστεί υποστήριξη για να σου πώ σίγουρα, πάντως στη μια αποστολή, οταν χρειάστηκα αλλαγή διεύθυνσης, απάντησαν και την άλλαξαν πολύ σύντομα. 

Γενικά όσο πληρώνεις με Paypal λίγα πράγματα έχεις να φοβάσαι..

Αν έχω καταλάβει σωστά, το reportspam είναι η αγγλική έκδοση του efox-shop.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...