Προς το περιεχόμενο

fractal design define R5,nzxt 4440,enthoo pro

kamasoutra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα αρχές του χρόνου μαζεύω λεφτά για νέο pc case,μου αρέσει πολύ το καινούριο case της fractal desing define R5.

Το μινιμαλίστικο στύλ,που είναι αθόρυβο μέσα και οι επιλογές που σου δίνει.

Ήθελα να ρωτήσω πώς έχω δεί ότι υπάρχει χωρίς window(οι περισσότεροι στο youtube αυτό έχουνε και δείχνουν) αλλά και με window.Δέν έχω θέμα να μην έχει παράθυρο αλλά άν επιλέξω να έχει δεν θα χαθεί λίγο το silence του?

Πέρα απο το define R5 μου αρέσουν και τα enthoo pro,nzxt h440.Απλά ψάχνω για ένα αθόρυβο case περισσότερο όπου να έχει στύλ και επιλογές.

Γιά πείτε καμία γνώμη!

Χρόνια σας πολλά και καλά χριστούγεννα!!

edit:στον τίτλο μου ξέφυγε ένα παραπάνω 4 στο nzxt :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο nzxt θα μπορουσες να κοιταξεις και το source 340 που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το h440 εκτος αν θες custom υδροψυξη κλπ...Και παλι ομως τα συγκεκριμενα κουτια δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα με τα αλλα που παραθετεις αφου εχουν αρκετες διαφορες, οπως πχ αυτα της NZXT δεν εχουν 5,25 drive bay...Αν οντως δε χρειαζεσαι τα drive bays κοιτα το nzxt αλλιως τα ξεχνας.

Θα καταλήξω μετά απο έρευνα στο define R5 μιάς και μου αρέσει το μίνιμαλ,το cable management και θέλω να είναι αρκετά αθόρυβο.

NikosKallithea

Άν γνωρίζει κάποιος τα παρακάτω κουτιά θα πεί την γνώμη του,δεν χρειάζονται λίνκ.

Zapee995

Το nzxt είναι αρκετά καλό case αλλά θέλω να έχω την επιλογή drive bay και έτσι το ξεχνάω.

Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά!

Ήμουν και γω πρόσφατα στο ίδιο δίλημμα ακριβώς με σένα. Θέλω ένα όσο πιο αθόρυβο high end build γίνεται, όντας minimal και elegant χωρίς πολλά πολλά. 

Μετά από πολύ πολύ έρευνα και βιντεάκια κατέληξα στο enthoo pro. Άμα το δεις από κοντά θα καταλάβεις. 

Όταν μου έρθει και η μητρική θα βγάλω photos να δεις. 

Το silent PC το κάνουν τα parts του. Για παράδειγμα το τροφοδοτικό μου είναι 0db αθόρυβο μέχρι τους 55'C. Η GPU 0db μέχρι 65C. Το μπροστά default fan είναι 200mm και θα το ρυθμίσω να γυρναει στις πιο λίγες στροφές. Η ψύκτρα μου είναι αρκετά αθόρυβη. Είναι πιο άνετο από το R5 και έχει και αυτό φοβερό cable management πίσω με σκρατς.

Βέβαια και το R5 είναι πολύ respectable σαν case, απλά επειδή είναι τόσο κλειστό δεν έχει και το πιο τέλειο airflow. 

Μετά τα reviews πάντως που διάβασα πήγα καρφί για enthoo pro. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...