Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο forum,βρεθηκε στα χερια μου ενα μικρο laptopακι το asus eee pc 10001ha το οποιο μετα απο ενα χτυπηματακι στο πληκτρολογιο (οχι απο μενα) ανοιγει,αναγνωριζει τον σκληρο δισκο αλλα δεν μπουταρει..δηλαδη μετα το post , βγαζει μαυρη οθονη με μια παυλα πανω αριστερα...εχω δοκιμασει να κανω repair με iso windows xp που εχω περασει στο usb αλλα μετα απο 1-2 λεπτακια που υποτιθεται προετοιμαζει τα αρχεια,με πεταει με bsod 0x000007E και κατω κατω pci.sys....προφανως εχω 2 ερωτηματα τα οποια συνδεονται με τον σκληρο του λαπτοπ..βοηθεια..οποιαδηποτε διευκρινηση χρειαστειτε πειτε μου μπας και βρουμε την λυση γιατι εχω κανει σχεδον τα παντα

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σημαντικά αρχεία δοκίμασε να κάνεις ενα format και εγκατάσταση απο την αρχή τώρα αν έχεις αρχεία βάλε τον σαν 2ο σε ενα αλλο pc να περάσεις τα αρχεία σου και μετά κάνε την εγκατάσταση και μιας και θα τον έχεις στο αλλο pc κάνε και εναν έλεγχο με το hdsentinel

Δημοσ.

πως να κανω format αφου το λαπτοπ εχει θυρα μονο usb και οταν μπουταρει απο αυτο που μεσα περιεχει τα xp,βγαζει bsod

Δημοσ.

καλησπερα στο forum,βρεθηκε στα χερια μου ενα μικρο laptopακι το asus eee pc 10001ha το οποιο μετα απο ενα χτυπηματακι στο πληκτρολογιο (οχι απο μενα) ανοιγει,αναγνωριζει τον σκληρο δισκο αλλα δεν μπουταρει..δηλαδη μετα το post , βγαζει μαυρη οθονη με μια παυλα πανω αριστερα...

Αυτή η παύλα μας λέει ότι ψάχνει (τον δίσκο με) το λειτουργικό αλλά δεν μπορεί να το βρει,μπες στο bios και σιγουρέψου ότι είναι δηλωμένος σωστά σαν δίσκος εκκίνησης ο σωστός δίσκος.

Βγάλε και οτιδήποτε επιπλέον συσκευή που μπορεί να αλλάζει την σειρά,το πλήθος,των δίσκων.

εχω δοκιμασει να κανω repair με iso windows xp που εχω περασει στο usb αλλα μετα απο 1-2 λεπτακια που υποτιθεται προετοιμαζει τα αρχεια,με πεταει με bsod 0x000007E και κατω κατω pci.sys....

Τα xp δεν βλέπουν sata δίσκους(controler) από μόνα τους και έτσι όταν πας να τα περάσεις σε Η/Υ με sata δίσκος την ώρα που ψάχνουν για τους διαθέσιμους δίσκους βγάζουν διάφορα προβλήματα, πρέπει να έχεις πειραγμένη έκδοση με περασμένους sata driver για να δοκιμάσεις ξανά.
Δημοσ.

ειναι πρωτος στο boot order δεν υπαρχει αμφιβολια,ακομα και defaults εκανα..το θεμα ειναι οτι παρουσιασε αυτο το προβλημα απο την στιγμη που το βαρεσε με μπουνια ο αδερφος μου..παιζει κατι με αυτο η ειναι εξ ολοκληρου bug os / dead hd ?

Δημοσ.

Λογικά ο δίσκος έχει το πρόβλημα για αυτο καλύτερα να τον βάλεις σε αλλο pc να του κάνεις έλεγχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...