hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι ειναι σα να παιζει αναποδα ο επεξεργαστης, αναψα το cool n quite και εριχνε στο x7 τον πολαπλασιαστη, σα να παιζει καπος καλητερα τωρα. Αναβει και παιζει με 60αρια το the crew, thats good enough for me. Ενοητε οτι το καλητερο που εχω να κανω ειναι να παρω καινουρια mobo, Αρχικα αυτην που εχω της εχω καψει την καρτα ειχου οποτε δεν πουλιεται. Οταν θα περισευει κανα 100αρι παλι θα την αλλαξω και αυτην, εως τοτε θα πειραματιζομαι. Κανει turbo απο μονο του και ας το εχω κλειστο, κανω κατι αλλαγες και θα γραφω εδω τα αποτελεσματα πιο πολυ για να τα βλεπω εγ, με βοηθαει. Downgrade στο bios γινετε ε;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 HackerW32 αν με το καλό αγοράσεις μητρική αυτή είναι η καλύτερη επιλογή στο κατοστάρικο. Τα αξίζει τα 10 ευρώ παραπάνω από την 970A UD3P. http://www.e-shop.gr/gigabyte-990xa-ud3-retail-p-PER.526085
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 αρχικα δεν μαρεσει που ειναι μπλε οταν με το καλο παρω θα παρω μια μαυρη και θα δοσω κατι παραπανω http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2329795&page=2 το κανει και σε αλλους αυτο η μητρική μου αλλα δεν ρίχνει τα ghz, πχ να πει, θα ρηξω στα 3ghz, ρίχνει σταθερά τον multiplier στα 15 και μετα παλι πανω εκει που τον εχεις βαλει, ανεβοκατεβαίνει πανω κατω.. αν βαλω buss speed 240 παλι τον ρίχνει στα 15. αλλα αυτο γινετε ακαριαία (δεν περνάει πχ λιγος χρονος και μετα τα ρίχνει) και οχι με ολα τα benchmarks-stress test μονο με το cool and quiet on καθετε σωστα στα idle, αλλιώς το βλεπω να τρεχει 4.2ghz για να τρεξω ενα notepad ξερωγω οσο χρησιμοποιώ το pc πηδάει απο x7 σε x21 δεν ποιανει ποτε x15 παραμόνο οταν στρεσαρετε. ενδιαφερον. εντωμεταξύ το bios δίνει απο default x21 αντι για x17.5 α και θερμοκρασίες που ρώτησε καποιος, ναι μια χαρα και αυτες, πανω απο 55-56c με ολες αυτες τις ρυθμίσεις που κανω (stock-oc) δεν εχει παει
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 και τόση θερμοκρασία που έχεις πολύ είναι για FX,κανονικά με τέτοια κρύα και σωστή ψύξη έπρεπε να ήσουν πολύ λιγότερο(με δεδομένο ότι δεν έχεις την εργοστασιακή ψύκτρα) προσωπικά θα σου έλεγα να μην συνεχίζεις τις δοκιμές με τη συγκεκριμένη μητρική,καλύτερα πήγαινε σε 9άρι chipset να είναι οκ ο fx. ενδέχεται να throtllάρει όντως η μητρική με τον επεξεργαστή. νίκαια που ακριβώς είσαι;
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν ειμαι νικαια, απλα στο steam δεν βρισκω επιλογη για κορυδαλλο, φυλακές. μεσα. δεν εχω εργοστασιακή, εχω μια αλλη απλη με 2 heatpipes λεφτα για 9αρι chipset δεν παιζουν τωρα, μπορει να μην παιρνω το 100% του επεξεργαστη, αλλα τουλαχιστον τρεχει πολυ καλύτερα απο τον 635 που ειχα. ετσι και αλλιως δεν εχω τρελες απαιτήσεις, πιο πολυ αλλαξα επιδη στο the crew έπεφτε στα 20 fps και τωρα 40 πως θα κανω monitor τους Multiplier με κανα chart, τον καθε εναν ξεχωριστα την ωρα που θα παιζω ενα παιχνιδι? να παιζω και μετα να παω να δω με τι ταχύτητα ετρεχαν οι πυρηνες ολη την ωρα.. window mode και να βλεπω Live τις ταχύτητες; εβαλα το cinebench, all cores. πηγαινουν ολοι οι πυρήνες x21 και απο 1 εως 3 πυρηνες πεφτουν x15 στιγμιαία (479cb) στο single core ειναι ολοι σταθερα x21 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2015 από hackerW32
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 εγώ είμαι κύπρου και λαοδικείας στη νίκαια όπως είπα και πριν,αν σου είναι εύκολο οικονομικώς,άλλαξε μητρική,φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή με την συγκεκριμένη και τον επεξεργαστή.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) εχω τυφλη εμπιστοσύνη σε αυτην την μητρική, για αυτο φενετε βγαλανε τον 6300 απο την λίστα με του συμβατούς επεξεργαστές, κατι παιζοταν και αντι να το φτιαξουν με κανα bios update ειπαν απλα να λενε οτι δεν παιζει.. τωρα δεν παιζει αλλαγη εβαλα να παιξω the crew, ολοι σταθερα στα x21, θερμοκρασια 51c και package 45c-53c (package =? κατι σα γενικη θερμοκρασια του cpu?) (o core ηταν 45c οσο ημουν στα βουνα, οταν πήγα στην πολη πηγε 50-51 και επεσα στα 50fps) πρώτη φορα πάντως το vsync μου κανει διαφορα στα fps, παλια με τον 635 είτε ειχα ον ή off τα ιδια fps ειχα, τωρα με On ~30fps και Off 50-60fps (εχει fps limit τα 60 το game) α και κανει ζεστη στο δωμάτιο τωρα 25c Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2015 από hackerW32
Πέτρος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να μας δώσεις όλες τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο BIOS? Είτε με screenshot (οι ASUS νομίζω υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα από αρκετά παλαιότερα μοντέλα) είτε με φωτό κινητού, έστω. Μας ενδιαφέρει ότι έχει να κανει με Vcore, LLC, Voltages κλπ.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να μας δώσεις όλες τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει στο BIOS? Είτε με screenshot (οι ASUS νομίζω υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα από αρκετά παλαιότερα μοντέλα) είτε με φωτό κινητού, έστω. Μας ενδιαφέρει ότι έχει να κανει με Vcore, LLC, Voltages κλπ. llc εχει auto, enable και disable, το εχω στο enable vcore και voltages ειναι ολα στο auto (αλλα και καρφωτά που τα εβαζα τα ιδια εκανε οποτε το άφησα στο auto) θα ανεβάσω σε λιγο φοτο με τις τημες στα voltages απο το bios. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ίσως hacker έπρεπε να είχες αγοράσει έναν μετχειρισμένο phenom ii x6 1xxx, τουλάχιστον για να αποφύγεις την αγορά νέας μητρικής. Πλεονέκτημά του θα ήταν η μεγαλύτερη ισχύς του, μειονέκτημά του όμως η κατανάλωσή του σε αντίθεση με τον 6300.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) το ξερω, εκει κοιτούσα αρχικα, με x4 που ξεκλειδώνει σε x6 και x6, αλλα επιδη αυτα που εβρισκα ηταν 80-90 ευρω δεν ηθελα να δοσο τοσα για μεταχειρισμένο και πηρα αυτον. δεν ξερεις και τι ζορι εχει φαει τοσο καιρο που θα το εχει και ο αλλος.. ετσι και αλλιως στο κοντινο μελλον ηθελα να αλλαξω μητρηκη για να εχω usb3 + οτι εχω καψει λιγακι και την καρτα ηχου. εγω το the crew ηθελα να παιζω καλα και αυτο κανω, οποτε εμενα μου κανει. incoming photos αυτα εχω τωρα, εχω παιξει με cpu ratio, με το turbo cpu ratio, cpu/nb και ht link, τον πηγα 4.4 και του εδωσα 1.4v και εκανε παλι τα ιδια, επεφτε σε x15 ο multiplier cpu spread sectum το εχω δοκιμάσει και off το cool and quite και το c6 βοήθησε να παιφτει κανονικα στα idle και να μην καθεται στην μέγιστη ταχύτητα και του turbo οταν το ειχα ενεργό, στο Off εκανε παλι τα ιδια c1e το δοκιμασα και off και εκανε παλι τα ιδια τα drops του multiplier στο 15 το κανει μονο σε benchmakrs και αναλογα το benchmark, σε single core ολα μια χαρα, οταν το βαζω για ολους ανεβοκατεβαινει (θα τραβήξω βιντεακι σε λιγο για το πως ανεβοκατεβαίνει) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2015 από hackerW32
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ολα auto τα εχεις,χανεις το νοημα του ocing .Απενεργοποιησε το CPU Spread Spectrum.
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ναι, τωρα τα εχω ετσι, τα εχω πειραξει ολα αλλα παλι τα ιδια εκανε, και δεν θελω να κανω πολυ oc Μιας και δεν εχω και την καλύτερη ψυχτρα για αυτην την δουλεια.. ειχα βαλει και το bus στα 235-240 και παλι έριχνε τον πολλαπλασιαστή στα 15 http://www.mediafire.com/watch/hwfsdrnet3302s6/Dwm_2015-01-01_20-08-23-82_xvid.mk
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 σωπα, εκανα ena benchmark στο cinebench και εκατσε σα καλο παιδι στα 18.5 που το εχω βαλει bus speed 235 και multiplier 18.5 513cb τωρα σκορ στο prime Ομως ετσι και βαλω 3 και πανω workers κανει τα ιδια
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 513 σε τι συχνότητα; πρέπει να είσαι πάνω απο τα 4.2 σκέψου στοκ ο 6300 βγάζει 420.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα