Προς το περιεχόμενο

Μισώ τον ΟΤΕ!

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΟΤΕ! (συγγνώμη για τα caps)

-Modem Zoom 56k περσινό μοντέλο που κατα τ'άλλα (δηλ. σε άλλο PC μακρυά από εδώ) δουλεύει άψογα, με τους τελευταίους του drivers.

-WinXP Pro w/SP1 που δουλεύουν όσο καλά μπορούν να δουλεύουν τα Windows.

-Εσωτερική καλωδίωση οικίας που έχει αλλάξει 2-3 φορές τα τελευταία 2 χρόνια, όπως επίσης και οι πρίζες του τηλεφώνου.

-Γραμμή απλή PSTN χωρίς ιδιαίτερο θόρυβο όχι σε κανένα ορεινό χωριό του πουθενά, αλλά στον Παπάγο. Χωρίς αναμονή κλήσης.

-Σύνδεση Τellas 56άρα (αλλά και Tellas Free, Otenet, dialup Ε.Μ.Π. κ.α.)

με σωστές ρυθμίσεις κλήσης κλπ.

Ωραία? Ιδού η συνηθισμένη εικόνα του GetRight (αλλά και της γενικότερης λειτουργίας του Internet)...

aa.gif

ή http://www.geocities.com/nasosd/aa.gif ,αν δεν φορτώνει η φωτό (20kB).

Η κατάσταση αυτή παραμένει ίδια και απαράλλακτη (ίσως είναι λίγο καλυτερα τις ώρες 4 π.μ. - 7 π.μ.) εδώ και 3-4 χρόνια (επί X-treme).

Ο μόνος λόγος που δεν τηλεφωνώ στον ΟΤΕ για να διαμαρτυρηθώ είναι ότι σε περίπτωση που έρθει τεχνικός εδώ, θα τον σπάσω στο ξύλο για να βγάλω το άχτι μου, είτε το φτιάξει είτε όχι...και δεν θα φταίει ο άνθρωπος.

Είτε υπάρχει λύση, είτε όχι...είτε φταίει ο splitter της γειτονιάς, είτε όχι...

είτε είμαι παλαβός, είτε όχι..η καλύτερη μέρα της ζωής μου θα είναι όταν απελευθερωθώ από τις συνδέσεις και τα πάγια του ΟΤΕ.

Οποιοσδήποτε απαντήσει στο post και δικαιολογήσει τον ΟΤΕ, θα ακούσει πολύ άσχημα πράγματα, είτε φταίει, είτε όχι, είτε έχω δίκιο, είτε όχι...

ΥΓ Όχι, δεν θα πάρω DSL (ούτε και θα γραφτώ μέλος..άμα θέλει λεφτά ο θείος Σωκράτης ας πάει στους Ρουμάνους, εμένα κορόιδο δεν θα με πιάσει).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φιλε μου και γω ειχα το ιδιο προβλημα...με την διαφορα οτι δεν καθησα να περιμενω 3 χρονια. 'Αναγκαστικα' να βαλω ISDN....το βαζω σε εισαγωγικα γιατι τελικα με βολεψε!!!

Δημοσ.

Καλά έκανες φίλε, όμως εμένα για πολλούς και διάφορους λόγους δεν με συμφέρει να επενδύσω και να "αναβαθμίσω" τη σύνδεση. Μόνο ένα φτηνό DSL θα μου έκανε

(ας περιμένω ως το 2015 λοιπόν)

Πάντως αυτό το "αναγκαστικά" που είπες, ήταν πολύ ωραίο. Μήπως οι ΟΤΕδες έχουν εγκατελείψει εντελώς τη συντήρηση των παλιών γραμμών γιατί σου λέει

α)στις τηλεφωνικές κλήσεις δεν θα καταλάβουν διαφορά,

β)όσοι έχουν προβλήματα ιντερνετικής φύσεως, θα αναγκαστούν να πάρουν ISDN (το οποίο ΑΚΟΜΑ το διαφημίζουν οι ΟΤΕδες, λες και είναι η νέα τεχνολογία από το υπερπέραν, η τεχνολογία του 32ου αιώνα..α ρε ΝΑΠΑΛΜ που χρειάζονται)

Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι παρόμοια προβλήματα εμφανίζονται και όταν συνδέομαι κατευθείαν με κάποιο άλλο modem (χωρίς να μπλέξω ISP's κλπ).

Και ότι όταν η σύνδεση δουλεύει κανονικά (δηλ. κατεβάζει απρόσκοπτα) αν πατήσω disconnect, αποσυνδέεται αμέσως. Ενώ αν έχει κολλήσει για λίγο και κατεβάζει πολύ αργά ή καθόλου, αν πατήσω disconnect ή κλείσω το εξωτερικό modem, το καταλαβαίνει μετά από μισό λεπτο.

Δημοσ.

Το αρχείο που χτυπάς μπορεί να είναι σε server που έχει κίνηση.

Για δοκίμασε να χτυπήσεις ένα αρχείο από Microsoft ή ftp στον server του provider σου. Θα δεις το ίδιο "κομπιασμα";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...